ساخت بقعه امامزاده جدید در کشور ممنوع شد
مدیرکل امور اجتماعی و مؤسسات خیریه سازمان اوقاف و امورخیریه گفت: «سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با هرگونه خرافات و ساخت بقعه جدید مبارزه میکند و به هیچ عنوان اجازه ساخت امامزاده جدید را نمیدهد.»
حجت الاسلام ولی الله عادلی٬ مدیرکل امور اجتماعی و مؤسسات خیریه سازمان اوقاف و امورخیریه٬ تاکید کرد که سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با هرگونه خرافات و ساخت بقعه جدید مبارزه میکند و به هیچ عنوان اجازه ساخت امامزاده جدید را نمیدهد.
حدود ۸ هزار بقعه و امامزاده در کشور وجود دارند که از این تعداد ۱۰۰ بقعه و امامزاده در خراسان جنوبی است.
بر خلاف ادعای آمریکا که گفته است، اقلام و خدمات دارویی و کشاورزی مشمول تحریمها نشده است، اما شرکتها و موسسات دارویی مختلف و نیز کشاورزی در این لیست هستند که از آن جمله شرکت پارس ایزوتوپ، تامین کننده داروهای رادیواکتیو است که ۱۸۰ مرکز پزشکی هستهای در کشور به این داروها وابسته هستند.
در همین رابطه انجمن علمی پزشکی هستهای کشور در بیانیهای ضمن انتقاد به تحریمهای یکجانبه آمریکا و قرار گرفتن نام شرکت “پارس ایزوتوپ” از این اقدام غیرانسانی آمریکا از مجامع بینالمللی و نهادهای مدعی حقوق بشر خواست نسبت به رفع تحریم داروهای رادیواکتیو اقدام جدی به عمل آورند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
«متاسفانه طبق اطلاعات واصله شرکت پارس ایزوتوپ که تنها تامینکننده داروهای رادیواکتیو مورد مصرف مراکز پزشکی هستهای کشور است در لیست تحریمهای اخیر وزارت خزانهداری آمریکا قرار گرفته است. این اقدام غیرانسانی به توقف فعالیت های تشخیصی و درمانی وابسته به داروهای رادیواکتیو در بیش از ۱۸۰ مرکز پزشکی هستهای کشور که سالیانه به متجاوز از یک میلیون بیمار خدمات سلامت ارایه میدهند منجر خواهد شد. در حالی که در سر فصل بیانیه تحریمها بر مستثنی بودن اقلام دارویی و کشاورزی تاکید شده است.
بیشک تحریم داروهای رادیواکتیو آسیبهای جبران ناپذیر به سلامت بیماران وارد میکند که با اصول انسانی و حقوق بشر در تناقض آشکار است.
انجمن علمی پزشکی هستهای ایران ضمن محکوم کردن این عمل غیر انسانی از مجامع بینالمللی و نهادهای مدعی حقوق بشر انتظار دارد نسبت به رفع تحریم داروهای رادیواکتیو اقدام جدی به عمل آورند.
دکتر محسن ساغری
رییس انجمن علمی پزشکی هستهای ایران» /ایسنا
هیات کوهنوردی خراسانرضوی در بخشنامهای به باشگاههای استان اعلام کرد که اجازه همسر زنان متاهل و اجازه ولی زنان مجرد و زیر ۲۰ سال برای شرکت در برنامههای طبیعتگردی و کوهنوردی الزامی است.
این بخشنامه ۱۳ آبان امسال به باشگاه های کوهنوردی ابلاغ شده است و در آن آمده است: «گسترش روزافزون فعالیت های به اصلاح ورزشی با عناوین تورهای طبیعت گردی، کوه پیمایی و … به صورت مختلط که با برنامه های هدفمند یا کسب درآمد نامشروع نسبت به ترویج بی بند و باری اخلاقی، کشف حجاب بانوان و رواج بی حیایی و بی قیدی و … صورت می گیرد، منجر به ارتباطات غیراخلاقی و نامشروع مردان و زنان گردیده و فرهنگ و ریشه اصیل ایران، اسلامی و بنیان خانواده ها را هدف قرار داده است.»
در بند دوم این بخشنامه اعلام شده: «در جهت رعایت ماده ۱۱۰۵ قانون مدنی و نیز فتاوای علمای دین، برای صیانت از بنیان و اساس خانواده ها، اجازه همسر برای شرکت خانم های متاهل و اجازه ولی قهری برای خانم های مجرد و نوجوانان تا سن ۲۰ سال الزامی است.»/ایرنا
فرمانده پلیس تهران روز سهشنبه از بازداشت ۱۳۰ «دلال ارزی» در پایتخت خبر داد.
حسین رحیمی، فرمانده انتظامی پایتخت، گفت: «طی چند روز اخیر ۱۳۰ نفر از دلالان ارزی شناسایی و دستگیر شده و به زندان منتقل شدند.»
این مقام پلیس تاکید کرد که «هر کس در داخل خیابان، بازار و چهارراه ارز بفروشد جرم کرده و پلیس با آن برخورد میکند.»
به دنبال تشدید نوسانات ارزی در ایران در ماههای اخیر و اعتراضاتی که در تیرماه در بازار تهران و چند مجتمع تجاری این شهر به وقوع پیوست، رهبر جمهوری اسلامی از قوه قضائیه خواست با «مختلکنندگان امنیت اقتصادی برخورد کند.»/تسنیم
یک روز پس از آن که معاون وزارت خزانهداری آمریکا گفت که سوئیفت، سامانه تبادلات بانکی بینالمللی، ارائه خدمات به بانک مرکزی و چندین مؤسسه مالی ایران را متوقف کرده است، بانک مرکزی ایران در اطلاعیهای گفت که تجارت خارجی بازرگانان ایرانی با قطع سوئیفت مختل نمیشود.
سوئیفت، به معنی جامعه جهانی ارتباطات مالی بین بانکی، یک شبکه مطمئن در زمینه ارسال پیام برای نقل و انتقال پول بین بانکهای جهان است. بدون خدمات این نهاد، معامله بانکهای ایرانی حتی با مشتریانی که حاضرند با وجود تحریمهای آمریکا با آن کشور معامله کنند دشوارتر خواهد شد./ خبرگزاری مهر
پایگاه اطلاعرسانی رهبر جمهوری اسلامی با اشاره به سوالی درباره «رقص محلی»، جواب او را این چنین منتشر کرد:
رقص مرد بنا بر احتیاط واجب حرام است و رقص زن برای زنان اگر عنوان لهو بر آن صدق کند مثل این که جلسه زنانه تبدیل به مجلس رقص شود، محل اشکال است و احتیاط واجب در ترک آن است؛ در غیر این صورت هم اگر به گونه ای باشد که باعث تحریک شهوت شده و یا مفسده ای بر آن مترتب شود و یا همراه با فعل حرام (مانند موسیقی و آواز حرام) باشد یا مرد نامحرمی حضور داشته باشد، حرام است.
هر روز اخبار ایران و جهان را این جا بخواند
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…