Categories: خبرها

آغاز فستیوال هنری و اجتماعی سوآرت

زیتون– اولین دوره فستیوال هنری- اجتماعی «سوآرت» با تمرکز بر مسائل زنان و اقلیت‌ها، و با رویکرد تغییرات اجتماعی در بوستون آمریکا آغاز به کار کرد.

بی‌بی‌سی فارسی خبر داد که ۳۶ اثر برگزیده، از مجموعه ۱۱۰ اثر هنری تولید شده، در نمایشگاه مجازی این فستیوال به نمایش درآمد. مجموعه آثار این فستیوال به مدت یک ماه در شبکه اجتماعی اینستاگرام در معرض دید و رای بازدید کنندگان قرار دارد. اثری که بیشترین لایک را دریافت کند، به عنوان اثر برگزیده مخاطبان،‌ معرفی و جایزه ویژه ای به آن تعلق می گیرد.

سوآرت یک فستیوال هنری با موضوع اجتماعی است که می کوشد با گردهم آوردن هنرمندان جوان داخل ایران، که دغدغه مسائل اجتماعی دارند، در تغییرات اجتماعی اثرگذار باشد. سوآرت بر جایگاه ویژه هنرمند در ساخت اجتماعی تاکید دارد و می کوشد تکنیک و مهارت‌های ناب هنرمندان را در خدمت جامعه و وسیله‌ای برای ارتقاء آن،‌ قرار دهد.

فستیوال سوآرت به ابتکار و همت گالری «هنری تاچ» راه اندازی شده است. گالری هنری تاچ در سال ۲۰۱۲ توسط پژمان تهوری در این شهر تاسیس و تاکنون برنامه‌های متعدد هنری، آموزشی و فرهنگی را میزبانی کرده است.

در اولین دوره این فستیوال بیش از ۳۰۰ هنرمند از داخل ایران مشارکت و فعالیت داشتند که در نهایت ۳۶ اثر (نقاشی، عکاسی و گرافیک) با رای هیات داوران به بخش پایانی فستیوال راه یافت. آثار برگزیده به مدت یک ماه در اینستاگرام در معرض دید و رای مردم قرار دارد.

بخش فیلم کوتاه این فستیوال نیز از روز ۵ ژانویه ۲۰۱۹ با نمایش آثار برگزیده،‌ آغاز به کار خواهد کرد. تمام فیلم‌ها در داخل ایران و توسط کارگردانان جوان تولید شده و بیشتر آنها اثر اول این کارگردانان جوان است.

تمامی آثار تولیدی از بعد هنری و اجتماعی (توجه به مسائل اقلیت‌های دینی،‌ مذهبی، جنسی و قومی) مورد ارزیابی و انتخاب هیات داوران فستیوال قرار گرفته است.

تمامی آثار برگزیده اعم از نقاشی،‌ عکاسی، گرافیک و فیلم های کوتاه تولید شده، در بهار سال ۱۳۹۷ در دانشگاه هاروارد در شهر کمبریج ایالت ماساچوست آمریکا به نمایش در می‌آید و آثار منتخب هیات داوران، طی مراسمی معرفی و تجلیل خواهند شد.

Recent Posts

معاویه: یک عرب ایرانی یا مسیحی؟

مسعود امیرخلیلی

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آقای خامنه‌ای، ۱۳ آبان و شورای‌ نگهبانِ جهان

۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آیا پذیرفتگان دیکتاتوری مقصرند؟!

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

روز جهانی وگن؛ به یاد بی‌صداترین و بی‌دفاع‌ترینِ ستمدیدگان!

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است…

۱۲ آبان ۱۴۰۳

اسرائیل؛ درون شورویه و بیرون مستبده!

درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…

۰۸ آبان ۱۴۰۳