جزئیاتی از اقدامات سپاه در محدوده «ناو آمریکایی» در خلیج فارس

زیتون– روز گذشته اولین ناو هواپیمابر آمریکا «یو اس اس جان سی استنیس» پس از خروج ایالات متحده از توافق برجام، روز جمعه وارد خلیج فارس شد.

به گزارش آسوشیتدپرس این ناو اولین کشتی جنگی آمریکا است که پس از خروج آمریکا از توافق هسته ای ایران و پس از طولانی ترین غیبت ناوهای هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا، به خلیج فارس اعزام شده است.

آسوشیتدپرس در این گزارش مدعی شد، شناورهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این ناوهواپیمابر و گروه ضربت آن را تحت تعقیب و رصد قرار داده اند. نیروهای ایرانی برای رصد این ناو و شناورهای پشتیبان آن، یک پهپاد را به پرواز درآورده و به شلیک آزمایشی چند راکت در نزدیکی آن ها اقدام کرده اند.

برخی منابع مدعی شده‌اند، ناو هواپیمابر یواس‌اس جان‌سی.‌استنیس در خلال تهدیدهای مقامات ایرانی برای بستن تنگه هرمز که تنها گذرگاه کشتیرانی است، به خلیج فارس آمده است.

گفته می‌شود که کشتی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران این ناو و گروه حمله آن را در حال رسیدن دنبال کرده‌اند. همچنین ادعا شده است که هواپیماهای بی خلبان و راکت‌هایی نیز با فاصله‌ از کشتی‌های آمریکایی آزمایش شده‌اند.

به گزارش ایسنا، همچنین گزارش شده است که دریانوردان ایرانی در کشتی‎‌های همراه در حال عکس‌برداری و فیلم‌برداری از کشتی‌های آمریکایی بوده‌اند.

نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا پیش از این گزارش داده بود که که گروه حمله ناو هواپیمابر با هدایت ابر ناو کلاس نیمیتز به نام یو اس‌ اس ‌جان.‌ استنیس به خاورمیانه رسیده و با حضور آن اکنون دوره هشت‌ماهه‌ای که هیچ ناو هواپیمابر آمریکایی در منطقه نبود، به پایان رسیده است.

این ناو هواپیمابر با تکیه بر پنجمین دسته کشتی‌های جنگی که مسئولیت فعالیت دریایی آمریکا در دریای عرب و خلیج فارس را دارد، به مدت حداقل دو ماه در منطقه مستقر خواهد بود.

براساس گزارش خبرگزاری صدای آمریکا که بودجه آن توسط دولت آمریکا تامین می‌شود، این گروه حمله ناو هواپیمابر برای «کمک به مبارزه علیه گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه و جنگ افغانستان به کار گرفته می‌شود».

علاوه بر این یکی از مقامات دفاعی آمریکایی در گزارش‌های اخیر تایید کرده بود که آمریکا با تقویت حضور خود در ایران «پیامی» برای تهران دارد و آن‌طور که به صدای آمریکا گفته است، «تنها حضور در آن‌جا نمایش قدرت به ایران است».

بهرام قاسمی: ورود و حضور نیروهای آمریکایی در منطقه از ابتدا اقدامی اشتباه و تنش‌زا بوده است

سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد: ورود و حضور نیروهای آمریکایی در منطقه از ابتدا اقدامی اشتباه و تنش‌زا بوده است

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص اعلام خروج نیروهای آمریکایی از خاک سوریه اظهار داشت: اصولا ورود و حضور نیروهای آمریکایی در منطقه از ابتدا اقدامی اشتباه، غیر منطقی، تنش زا و التهاب آفرین بوده و همواره از عوامل اصلی بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه به شمار می‌رود.

قاسمی افزود: «بررسی دقیق تاریخ تحولات منطقه طی دهه‌های اخیر و تا امروز نیز نشان می‌دهد حضور عنصر خارجی با بهانه‌های مختلف در این منطقه مهم و حساس جز تنش و ناامنی و تشدید اختلافات ثمری نداشته است.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. راستی هم حضور نیروهای امریکایی در خلیج فارس تنش زاست ، تن دوستان را میلرزاند . بویژه که امریکا نیروهای خود را از موشک رس لشگر اسلام هم دور میکند !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »