وزیر آموزش و پرورش: ۱۶۰ هزار کلاس درس با وسایل گرمایشی غیرایمن داریم
محمد بطحایی٬ وزیر آموزش و پرورش گفت: «
یک سوم مدارس ما نیازمند نوسازی و تخریب و بازسازیاند. این عدد ۱۲ سال پیش ۷۰ درصد بود که امروز به همت دولت و خیرین به ۳۰ درصد کاهش یافته است. اگر کمک و مساعدت خیرین نباشد و فقط به بودجه عمومی دولت متکی باشیم قطعا با سرعت پیش نمیرویم.»
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۱۶۰ هزار کلاس درس با وسایل گرمایشی غیرایمن داریم ادامه داد: «در هفتماهه اول سال نه تنها همه اعتبارات عمرانی ما تامین شد ۱۳ درصد تخصیص بیشتر هم داده شد. امکانات خزانه اجازه نمیدهد تا در یکی- دو سال آینده مشکل وسایل گرمایشی را بهطور کامل حل کنیم. این امر نیارمند همت بلندی است که امیدواریم با کمک خیرین محقق شود.» /ایلنا
دادستان تهران: آغاز تحقیقات از مسئولان دانشگاه علوم تحقیقات
عباس جعفری دولت آبادی٬ دادستان عمومی و انقلاب تهران٬ در رابطه با آخرین وضعیت پرونده حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه علوم تحقیقات گفت: «تحقیقات از مسئولان دانشگاه آغاز شده و ادامه دارد.»
همچنین گفت: «از ۲ متهم که شب گذشته بازداشت شدند نیز تحقیقات مفصلی صورت گرفته است.» /ایسنا
موحدی کرمانی: ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را نمیپذیرم
آیت الله موحدی کرمانی٬ امام جمعه موقت تهران٬ گفت: «اگر از من بپرسند رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام میشوی یا نه خواهم گفت نه.»
موحدی کرمانی که در غیاب آیتالله هاشمی شاهرودی ریاست جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام را برعهده داشت، در پاسخ به این سوال که آیا ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام به ایشان سپرده خواهد شد گفت: «اگر از من بپرسند رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام میشوی یا نه خواهم گفت نه.»
او در پاسخ به این سوال که برخی در تلاش هستند و رایزنی می کنند تا شما رییس مجمع می شوید؛ آیا درست است؟ گفت: «فکر نمی کنم. برنامه ندارم. آقا باید تصمیم بگیرند ولی من تصور نمی کنم.»
آیت الله موحدی کرمانی در پاسخ به سوال دیگری در همین رابطه گفت: «اگر رهبر انقلاب حکم کنند، میپذیرم اما اگر ایشان نظر خودم را درباره ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام بپرسند می گویم نه.» /ایسنا
وزارت ارشاد: رسانه ملی ایران، تلگرام است
حمیدرضا ضیاییپرور٬ مدیرکل دفتر مطالعات و برنامهریزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی٬ گفت: «چیزی حدود ۵۵ میلیون نفر که از این تعداد، بین ۴۰ تا ۴۵ میلیون نفر از تلگرام استفاده میکنند و در واقع رسانه ملی ایران تلگرام است.»
او ادامه داد: «دورهای که ما رسانه اجتماعی را نادیده بگیریم تمام شده و امروز وارد رسانه فردی شدهایم. یعنی یک فرد میتواند یک زلزله ۸ ریشتری رسانه ای ایجاد کند.»
به گفته ضاییپرور در دنیا رسانهها موتور محرک اقتصاد هستند. تشویق، ترغیب و هشدار رسانه موجب رشد یا زمین گیر شدن کسب و کار می شود. وقتی یک یا چند رسانه تاثیرگذار در ایران مردم را تشویق و ترغیب به خرید و فروش دلار می کنند، آن وضعی که دیدیم در کشور ایجاد می شود و امروز هم برعکس آن اتفاق را شاهد هستیم. /ایسنا
نواب حسینیمنش٬ مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو شهر تهران، گفت: «اتوبوس چپ شده دانشگاه علوم و تحقیقات؛ معاینه فنی نداشت و این وسیله نقلیه ۶ سال پیش از رده خارج شده بود.»
حسینیمنش در خصوص حادثه روز گذشته دانشگاه علوم و تحقیقات، گفت: «اتوبوس موردنظر برای اسلامشهر و یا رباطکریم بوده و متأسفانه فاقد معاینه فنی است.»
به گفته او بر اساس بررسی صورت گرفته از سیمفا ۲ تا ۳ هفته پیش معاینه فنی این اتوبوس مرگبار به اتمام رسیده و برای دریافت معاینه فنی مراجعه نکرده بود.
حسینیمنش به بخشنامه استاندار تهران مبنی بر اینکه خودروهای فاقد معاینه فنی ادارات هم حق تردد ندارند، گفت: اما با این حال این ماشین به کار گرفته شده و کاملاً این خودرو فرسوده بود. /فارس
قاضی شهریاری٬ معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای جنایی٬ پیرامون خبری مبنی بر سکته راننده اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات٬ تاکید کرد: «مطابق کالبدشکافی که امروز با حضور پزشکان قانونی در محل پزشکی قانونی کهریزک صورت گرفت، علائمی که نشاندهنده سکته قلبی یا مغزی راننده اتوبوس باشد، یافت نشد، گرچه نمونهی قلب و مغز جهت انجام آزمایش پاتولوژی (آسیب شناسی) به آزمایشگاه ارسال گردید.» /میزان
رییس اورژانس تهران از فوت یکی دیگر از مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات خبر داد. به این ترتیب تعداد قربانیان به ده تن رسید.
شب گذشته آخرین خبرها حاکی از آن بود که در این حادثه ۹ نفر کشته شدهاند و حال شش نفر از مجروحان نیز وخیم است.
همچنین اخبار حاکی از آن است که حال سه تن از این دانشجویان وخیم است.
به این ترتیب همچنان احتمال افزایش تعداد قربانیان وجود دارد. /ایسنا
خبرهای روز گذشته را از اینجا بخوانید
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…