افزایش شمار پناهجویان ایرانی به انگلیس

زیتون– مقامات مرزبانی بریتانیا می‌گویند از زمان اعمال تحریم‌های یکجانبه آمریکا و وخامت اوضاع اقتصادی ایران، شاهد افزایش شمار ورود پناهجویان ایرانی از طریق دریا به بریتانیا هستند.

به گزارش عصرایران، وب سایت نشریه  فایننشال تایمز با انتشار گزارشی به نقل از برخی مقامات بریتانیایی از افزایش شمار ورود مهاجران غیرقانونی ایرانی به بریتانیا از زمان آغاز تحریم‌های آمریکا علیه ایران و وخامت اوضاع اقتصادی ایران خبر داده‌اند.

بر اساس این گزارش، یکی از مهم‌ترین دلایلی که ایرانیان مهاجر بریتانیا را هدف مهاجرت خود انتخاب می‌کنند، قوانین این کشور است که به محض ورود پناهجویان ایرانی، آنها در چتر حمایت قانونی و عدم استرداد به ایران قرار می‌گیرند.

 بریتانیا هشدار داده است که رخدادهای هفته‌های اخیر به یک «مسئله جدی» تبدیل شده‌است.

مقام‌های بریتانیایی و فرانسوی شماری در حدود ۴۰ مهاجر و پناهجوی ایرانی، عراقی و افغان، را در روز کریسمس، چهارم دی‌ماه، در حالی‌که در آب‌های بین دو کشور در کانال مانش سرگردان بودند، نجات دادند.

روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه ۱۲ نفر دیگر در آب‌های کانال مانش پیدا شدند و روز جمعه مقام‌های بریتانیایی اعلام کردند ۱۲ پناهجو و مهاجر از ایران و سوریه را از آب گرفته‌اند.

روز گذشته (شنبه)، کارولین نوکس وزیر مهاجرت بریتانیا به شهر بندری دووِر سفر کرد تا خود از نزدیک در جریان روند ورود مهاجران غیرقانونی به خاک بریتانیا قرار بگیرد.

او برای بررسی رخدادها به بندر دوور، در جنوب شرقی انگلستان در ساحل کانال مانش رفت و انتقادها در مورد «کم‌کاری» دولت بریتانیا برای مقابله با موج تازه پناهجویان را رد کرد.

نوکس گفته است که «عملیات اطلاعاتی گسترده‌ای در حال انجام است» تا پناهجویان و مهاجران در فرانسه، جایی که با قایق‌های کوچک به آب می‌زنند تا خود را به بریتانیا برسانند، بازداشت شوند.

وزیر مهاجرت بریتانیا اما تاکید کرده است که «زندگی انسان‌ها در خطر است و هرجا که لازم است نجات داده می‌شوند».

نماینده دوود در پارلمان بریتانیا نیز خواسته‌است تا شناورهای گشتی کشورش که در حال حاضر در عملیات جست‌وجو و نجات در دریای مدیترانه شرکت دارند، راهی کانال مانش شوند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »