«بوی بد» ناشناخته‌ای تهران را فرا گرفت

زیتون– از ساعتی پیش، برخی شهروندان تهرانی اعلام کرده‌اند بویی نامطبوع در سطح شهر احساس می‌شود.

یک کارشناس مرکز فوریت‌های شهری ۱۳۷ به ایسنا اعلام کرد این بو در سراسر تهران منتشر شده و منشأ آن مشخص نیست.

رییس اداره محیط زیست شهر تهران نیز در همین رابطه گفت: «منشاء بوی نامطبوع در شهر تهران که عمدتا در مناطق مرکزی پایتخت انتشار یافته است هنوز مشخص نیست.»

به گزارش ایلنا، در حالی که بویی مشمئز کننده در سطح شهر تهران استشمام می‌شود، رییس اداره محیط زیست شهر تهران تاکید کرد: «هنوز منشاء بو مشخص نیست و تیم‌های آتش‌نشانی و محیط زیست در تلاش هستند تا منشاء آن را پیدا کنند.»

پس از گذشت ساعتی از انتشار بوی نا مطبوع٬ خبرگزاری تسنیم نوشت که منشا بوی نامطبوع تهران ترکیدگی شبکه فاضلاب در میدان انقلاب است.

اما این خبر تکذیب شد.

به گزارش ایرنا سخنگوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام براساس گزارش آبفا، شرکت گاز و پالایشگاه تهران هیچ حادثه‌ای در تاسیسات این نهادها رخ نداده است.

در واکنش به خبرهای منتشر شده روابط عمومی فاضلاب تهران اعلام کرد تاکنون هیچ گزارشی از ترکیدگی شبکه فاضلاب اعلام نشده و با توجه به شیب‌دار بودن کانال‌های فاضلاب اگر ترکیدگی روی داده بود باید از نقطه‌ای دیگر فاضلاب بیرون می‌زد در حالی که این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

در همین زمینه مهدی زارع، عضو هیات علمی پژوهشگاه بین‌المللی مهندسی زلزله و زلزله‌شناسی به ایسنا گفت بویی که در تهران حس می‌شود ناشی از گوگرد نیست و ربطی به آتش‌فشان دماوند ندارد.

شکرالله حسن بیگی٬ معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران٬ در همین زمینه اعلام کرد: «براساس اعلام هواشناسی و دیگر نهادهای متولی، منشا بوی نامطبوع که از عصر چهارشنبه در پایتخت متصاعد شده ناشی از مشکل آلودگی هوایی نیست بلکه منشا زمینی دارد و خطرناک نیز نیست.»

شکرالله حسن بیگی به ایرنا گفت که «بوی بد تهران خطرناک نیست.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. گندش در آمد تهران
    که میبوده خود طهران
    نبرده اند ز انصاف بو
    پس غافلند از بحران
    خوش بدارند گندی را
    بهره ورند خود از آن
    با ماسک خود بر دماغ
    بو بکشند چون مستان
    سیلی زنید بر روشان
    بلکه یابند گه وجدان

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »