زیتون– حسین کروبی٬ فرزند مهدی کروبی٬ ادعای اخیر محمدرضا باهنر٬ مبنی بر رفع حصر در ۹۶ را رد کرد.
هفته گذشته محمدرضا باهنر گفته بود: «سال گذشته، یعنی سال ۹۶ تقریبا مسئله حلشدن مشکل حصر داشت جلو میرفت، به آن لب آخرش که رسید، یک دفعه آقای کروبی نامه سراسر اتهامی منتشر کرد.»
محمدرضا باهنر در گفتوگویی با خبرآنلاین انتشار نامههایی از سوی مهدی کروبی را دلیل «عدم رفع حصر» خواند و مدعی شد که این «اصلاح طلبان» هستند که این رهبر در حصر «جنبش سبز» را به نوشته نامه تشویق میکنند. او همچنین این سوال را مطرح کرد که «آیا این پوست خربزه را در آینده نمیتوانند زیر پای او بیاندازند؟»
حسین کروبی امروز در گفتگویی با اعتماد آنلاین به این ادعا واکتش نشان داد.
او در این رابطه گفت: «با قاطعیت این نظر را رد و اعلام میکنم این سخن خلاف واقع است، به این دلیل که در این سالها من با دولتیها و غیردولتیها در ارتباط بوده و هستم تا به حال هیچ کسی مدعی این نشده که سال گذشته میخواستند رفع حصر کنند، تا بعد از آن نامههای آقای کروبی موضوع را به هم زده باشد. این سخن فرار به جلو است به این معنی که ادامه حصر را توجیهناپذیر میدانند لذا به دروغ و خلافگویی افتادهاند.»
فرزند این رهبر در حصر جنبش سبز ادامه داد: «بر فرض محال اگر یک درصد هم قرار بوده چنین کاری انجام شود مگر از لحاظ عقلی و شرعی کسی میتواند از آقای کروبی بخواهد که سکوت کند.»
او با اشاره به دوران مبارزه مهدی کروبی افزود: «اولین زندان ایشان به سال ۴۲ بر میگردد و ۱۵ سال در رژیم شاه مبارزه کردند. دلیل این مبارزه هم این بود که مردم بتوانند حرف خود را بزنند. حالا بعد از ۴۰ سال که از انقلاب گذشته بگویند آزادی شما منوط است به اینکه صحبت نکنید. این حرف بسیار زشت و غیرمنطقی است.»
کروبی ادامه داد: «ایران کشوری است با این همه سابقه و تمدن، مگر اینجا کره شمالی یا کوبا است که کسی برای اینکه بخواهد اظهارنظر کند از کسی اجازه بگیرد.»
فرزند شیخ مهدی کروبی درباره دیگر ابعاد وضعیت پدرش گفت: «از طرف دیگر، آقای کروبی بارها درخواست محاکمه علنی کردهاند و خواستهاند تا همه حرفها راجع به همه موضوعات از انتخابات گرفته تا دیگر موضوعات کشور در دادگاه زده شود.»
او افزود: «پیرو صحبتهای آقای باهنر هم که من اخیرا دوباره با آقای کروبی صحبت کردم مجددا به من گفتند من هیچ چیزی به جز یک محاکمه علنی نمیخواهم.»
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…