Categories: خبرها

اولین گفت‌وگوی تلفنی نرگس محمدی با فرزندان خردسالش پس از ده ماه

زیتون– مقام‌های مسئول در قوه قضاییه پس از گذشت ده ماه به نرگس محمدی اجازه دادند تا برای اولین مرتبه با فرزندان خردسالش به‌صورت تلفنی صحبت کند.

فرزندان خردسال نرگس محمدی پس از بازداشت این مدافع حقوق بشر از ده ماه پیش به نزد پدرشان در فرانسه رفته‌اند.
به گزارش سایت کانون مدافعان حقوق بشر، مقام‌های مسئول در قوه قضاییه به‌هنگام برقراری این تماس تلفنی در چهاردهم فروردین ماه ۱۳۹۵ به این زندانی سیاسی اجازه ندادند تا با همسرش صحبت کند.
تقی رحمانی، همسر نرگس محمدی در پی فشارهای مقام‌های امنیتی و قضایی و صدور دستور اجرای حکم پنج سال زندان، از سال ۱۳۹۰ به اجبار به فرانسه مهاجرت کرده است.

به گزارش «زیتون»، او  در صفحه تلگرام خود  در خصوص این گفتگوی تلفنی نوشته است: «وقتی علی صدای نرگس را شنید با خنده و بغض گفت مامان توی.کیانا که جمله علی راشنید برای لحظاتی در خود فرو رفت.بعد از ماهها صدای مادر را می شنیدند. البته گاهی به علی می گویم و به کیانا هم . که بسیاری از کودکان هستند که صدای مادرشان را نشنیده اند به علت ظلم ظالمان. علی هم به کیانا می گوید هزاران هزار کودک پناهنده هستند که پدر یا مادر ندارند پس آنان چه می کنند.با این حال آنان از شنیدن صدای نرگش خوشحال شدند.»
همچنین بر اساس خبر دیگری، جلسه رسیدگی به اتهام‌های خانم محمدی، نائب رییس کانون مدافعان حقوق بشر در پرونده‌ جدیدی که برای او گشوده شده است، پس از چند نوبت تعویق، روز یکم اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ هم‌زمان با سالروز تولد او برگزار شود.
بر اساس گفته نزدیکان خانم محمدی، این فعال مدنی که در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۴ بازداشت شد، در حقیقت در مرخصی از زندان و در حال معالجه بیماری خود بود.
نرگس محمدی به بیماری‌های آمبولی ریه و فلج عضلانی مبتلا است.
تقی رحمانی با این اعتقاد که همسرش در طول مدت یک سال اخیر از معالجه اصولی برای مداوا محروم بوده است، گفت که همسرش می‌تواند مطابق قانون، شامل آزادی مشروط شود زیرا یک سوم حکم زندان خود را گذرانده است.
نرگس محمدی بارها با انتشار نامه‌های سرگشاده خطاب به مقام‌های ارشد قضایی، نسبت به رفتار زندانبانان و مقام‌های امنیتی در زندان با خود، اعتراض کرده است

.

Share
Published by
Admin1

Recent Posts

معاویه: یک عرب ایرانی یا مسیحی؟

مسعود امیرخلیلی

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آقای خامنه‌ای، ۱۳ آبان و شورای‌ نگهبانِ جهان

۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آیا پذیرفتگان دیکتاتوری مقصرند؟!

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

روز جهانی وگن؛ به یاد بی‌صداترین و بی‌دفاع‌ترینِ ستمدیدگان!

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است…

۱۲ آبان ۱۴۰۳

اسرائیل؛ درون شورویه و بیرون مستبده!

درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…

۰۸ آبان ۱۴۰۳