Categories: پخش زنده

?زنده| ممانعت از حضور نیلوفر بیانی٬ فعال محیط زیست٬ در جلسه دادگاه

 

آمریکا ۹ فرد و ۲ مجموعه ایرانی را تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا ۹ فرد و ۲ مجموعه نهاد ایرانی را تحت تحریم قرار داد.

وزارت خزانه داری آمریکا ۹ فرد و ۲ مجموعه ایرانی را در لیست تحریمهای خود قرار داد.

اسامی این افراد که اعلام شده است عبارت است از؛ حسین عباسی، مجتبی معصوم پور، میلاد میرزا بیگی و حسین پرور از شرکت «نت پیگرد سماوات» و همچنین حامد قشقاوی، غلامرضا منتظمی، نادر طالب زاده، زینب مهنا طالب زاده، محمد باقر شیرین کار، که به ادعای آمریکا با سازمان جنگ الکترونیک و دفاع سایبری سپاه ارتباط دارند، تحت تحریم قرار گرفته اند. /فارس



عربستان سعودی به فهرست پولشویی و تامین مالی تروریسم اتحادیه اروپا اضافه شد

کمیسیون اروپا با وجود فشارهای قبلی، عربستان سعودی را به فهرست کشورهایی اضافه کرده است که از نظر این اتحادیه در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم ضعیف عمل می‌کنند.

علاوه بر عربستان، چند کشور دیگر، از جمله لیبی و نیجریه به این فهرست اضافه شدند. پاناما هم، که درگیر یک رسوایی بین‌المللی مالی بود، وارد لیست اروپا شده است.

همچنین چهار جزیره تحت حاکمیت آمریکا، یعنی گوام، جزایر ویرجین، ساموآی آمریکا و پورتوریکو هم در فهرست پولشویی اتحادیه قرار گرفته‌اند.

پس از بررسی ۵۴ حوزه قضایی، مجموعا ٢٣ کشور یا منطقه در این فهرست قرار گرفته‌اند. ایران و افغانستان از پیش در آن بودند. /بی‌بی‌سی فارسی



گله تجار از تحریم‌ها؛ فرش ایرانی در آمریکا زمین‌گیر شد

الکس حلمی ۶۲ ساله، دو سال پیش از انقلاب ۵۷ به آمریکا آمد تا درس بخواند و بعد از تحولات ایران در آمریکا ماندگار شد. بعد از وقوع انقلاب پدر و مادر و خواهر کوچک او نیز ایران را ترک و به لس‌آنجلس کوچ کردند.

حلمی این روزها مشغول تجارت فرش در آمریکاست اما با شروع تحریم‌های جدید علیه ایران نمی‌توانند مانند گذشته به واردات فرش ادامه دهد.

او گفت: «مثل این است که شما رستوران داشته باشید و نتوانید برای آن گوشت تهیه کنید. هر چه بفروشیم نمی‌توانیم بعدا آن را جایگزین کنیم. این تحریم‌ها موجب می‌شود تا خیلی از فروشندگان فرش از این تجارت خارج شوند. فرش ایرانی، تاریخ مردم ایران است و هیچ موقع با هیچ دولتی هم ارتباط نداشته است.»
حلمی حالا در شرایط سختی قرار گرفته و با وجود آنکه هزاران فرش ایرانی در مغازه دارد اما انتخاب دیگری جز تعطیل کردن تجارتش ندارد چرا که نمی‌تواند موجودی لازم را برای مغازه تامین کند و تحریم‌ها مانع از ورود فرش ایرانی به آمریکا شده است.

این فرش‌فروش در نقد تحریم‌های وضع شده در حوزه فرهنگ و هنر می‌گوید:«فکر نمی‌کنم که تحریم هنر و فرهنگ کار درستی باشد. می‌فهمم که رییس‌جمهور ما {دونالد ترامپ} با دولت ما در ایران مشکل دارد اما فکر نمی‌کنم تحریم فرهنگ و هنر کار درستی باشد. آنها اگر می‌خواهند تحریم کنند ابزار دیگری هم هست اما نه تحریم هنر.»

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا بعد از خروج از برجام تحریم‌های تازه و سختی علیه ایران وضع کرد. تحریم‌هایی که حالا فروش نفت در ایران را دشوار کرده و موجب شده تا بسیاری از شرکت‌های خارجی از ایران خارج شوند. با این حال حلمی تاکید دارد که باید فاصله‌ای میان تحریم و تحریم هنر و فرهنگ وجود داشته باشد. /رویترز



واردات گوسفند زنده از رومانی با هواپیما

برای نخستین بار ٢ هزار گوسفند زنده صبح امروز(چهارشنبه) از کشور رومانی با هواپیمای باری ۳۳۰ پهن پیکر ایرباس وارد فرودگاه امام شد. عملیات ترخیص آن توسط گمرک فرودگاه در اسرع وقت انجام می شود.

داخلی کشور به گوشت قرمز سالانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تن است که تولید داخلی جوابگوی مصرف نیست براین اساس مجوز واردات آن صادر شد.

طبق برنامه دولت، گوشت قرمز با ارز رسمی ۴۲۰۰ تومانی با هدف تنظیم بازار و دسترسی اقشار کم درآمد و دهک های پایین جامعه از کشورهای مختلف از جمله برزیل، اسپانیا، رومانی و کشورهای آسیای میانه و روسیه تامین و عرضه می شود.

چندی پیش علیرضا رفیعی پور رییس سازمان دامپزشکی کشور گفته بود امسال مجوز واردات ۲۴۰ هزارتن گوشت قرمز صادر شده که ۲ برابر سال گذشته است.

به گفته وی، روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تن واردات گوشت گرم و سالانه ۱۳۰ هزار تن گوشت منجمد برزیلی در کشور توزیع می شود اما نوسان ارزی و قاچاق دام سبب شده تا در این بازار التهاب ایجاد شود.
پیش بینی می شود با واردات این تعداد دام زنده از رومانی، قیمت گوشت در بازار کاهش یابد. /ایرنا


 


خبر درخواست آیت‌الله خامنه‌ای از مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب جانشینش تکذیب شد

محسن مجتهد شبستری، یکی از اعضای مجلس خبرگان رهبری، خبر منتشر شده درباره درخواست آیت‌الله خامنه‌ای برای انتخاب جانشین او ظرف مدت سه سال آینده را تکذیب کرد.

مجتهد شبستری تاکید کرد که «اصلاً چنین موضوعاتی در مجلس خبرگان مطرح نشده ‎است و بعید هم می‎دانم چنین باشد.»

این عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین درباره گزینه‎های مطرح شده برای جانشینی رهبر جمهوری اسلامی از جمله ابراهیم رئیسی و احمد خاتمی نیز گفت: «اصلاً و ابداً چنین چیزهایی در خبرگان مطرح نیست.»

۲۱ بهمن خبری در یک کانال تلگرامی با نام «تهران تایمز» منتشر شد، مبنی بر اینکه یوسف طباطبایی‌نژاد، نماینده اصفهان در مجلس خبرگان رهبری، گفته است که آیت الله خامنه‌ای از مجلس خبرگان خواسته تا «پس از سه سال یک نفر به‎عنوان رهبر بعدی کشور معرفی شود.

براساس این خبر مجلس خبرگان رهبری نیز «اسامی ۹ نفر را برای تشکیل شورای رهبری اعلام »کرده است. /ایلنا

Recent Posts

معاویه: یک عرب ایرانی یا مسیحی؟

مسعود امیرخلیلی

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آقای خامنه‌ای، ۱۳ آبان و شورای‌ نگهبانِ جهان

۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آیا پذیرفتگان دیکتاتوری مقصرند؟!

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

روز جهانی وگن؛ به یاد بی‌صداترین و بی‌دفاع‌ترینِ ستمدیدگان!

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است…

۱۲ آبان ۱۴۰۳

اسرائیل؛ درون شورویه و بیرون مستبده!

درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…

۰۸ آبان ۱۴۰۳