درهای حسینیه ارشاد به روی پیکر پوران شریعت رضوی باز نشد

زیتون– در حالی که قرار بود صبح امروز (یک شنبه) پیکر پوران شریعت رضوی از حسینه ارشاد٬ تشیع شود٬ درهای حسینه ارشاد به روی عزادارن درگشت همسر علی شریعتی باز نشد.

در نتیجه تشییع پوران شریعت رضوی بیرون از حسینیه ارشاد و در خیابانی به نام همسرش برگزار شد.

امتداد خبر داد که با این حال طبق اعلام احسان فرزند علی شریعتی و پوران شریعت‌رضوی این مراسم در خیابان برگزار شد و احمد منتظری بر پیکر شریعت رضوی نماز خواند.

پس از فوت مرحوم میناچی متولی حسینیه ارشاد تهران، گویی این حسینیه دیگر خاندان شریعتی را نمی‌شناسد اما صدای سخنرانی‌های پرشور و انقلابی علی شریعتی هنوز در سرتاسر این حسینیه پیچیده است. حسینیه‌ای که پایگاه معلم انقلاب بود و حالا متولیانش از پذیرش پیکر همسر شریعتی امتناع می‌کنند.

در این مراسم چهره‌های سیاسی و مدنی متعددی حضور داشتند از جمله دبیران کل احزاب، خبرنگاران و … که می‌توان به علی شکوری‌راد، آذر منصوری، محسن میردامادی، سیدمصطفی تاج‌زاده، هادی خانیکی، فیض‌الله عرب‌سرخی، الهه مجردی، محمد کیانوش‌راد، سیدمحمود حسینی، حسین نورانی‌نژاد، محمد توسلی، علیرضا علوی‌تبار، فاطمه راکعی، محمد سلامتی، ابوالفضل بازرگان، هاشم صباغیان، شفیعی کدکنی، مهدی شیرزاد، علی باقری، محمدحسین نعیمی‌پور، عماد بهاور، علیرضا رجایی، تقی آزادارمکی، حسین انصاری‌راد، مصطفی سلیمی، قربان بهزادیان‌نژاد، مینو مرتاضی، حبیب‌الله پیمان، احمدزیدآبادی، حجت‌الاسلام محمدتقی فاضل‌میبدی، محمدجواد مظفر، فرید طاهری، عمادالدین باقی، علیزاده طباطبایی، محمدعلی ابطحی، سمیه توحیدلو، مصطفی بادکوبه‌ای، پرویز خرسند و … اشاره کرد.

پوران شریعت‌ رضوی  روز جمعه ۲۶ بهمن در سن ۸۴ سالگی در تهران درگذشت. او پس از سکته مغزی در بیمارستان لاله تهران بستری شده بود.

شریعت‌ رضوی از دانشگاه سوربن دکترای ادبیات فارسی داشت. موضوع پایان‌نامه‌ی او که در سال ۱۹۶۳ به راهنمایی ژیلبر لازار از آن دفاع کرد، توصیف طبیعت در شعر تغزلی فارسی در قرن هفتم است.

پوران شریعت رضوی٬ همسر علی شریعتی و خواهر مهدی شریعت رضوی٬ یکی از سه کشته ۱۶ آذرماه در دانشگاه تهران٬ بود.

پیکر پوران شریعت رضوی درامامزاده عبدالله و در کنار مزار برادرش مهدی، و همچنین احمد قندچی و مصطفی بزرگ‌نیا، سه دانشجوی کشته شده ۱۶ آذر ۳۲ به خاک سپرده خواهد شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که در بقای آن نقش دارند، بسیار چالش‌برانگیز است. آیا می‌توان پذیرفت که کسانی که به دلایل مختلف به نظام دیکتاتوری

ادامه »

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است که انسان‌هایی عاشق، اندیشمند و بیزار از خشونت و

ادامه »

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه

ادامه »