وزارت کشور اعلام کرد که اقلیت‌های دینی حق نامزدی در انتخابات را دارند

زیتون– سلمان سامانی٬ سخنگوی وزارت کشور٬ ممنوعیت نامزدی اقلیت‌های دینی در انتخابات مجلس و شوراهای شهر را «خبرسازی رسانه‌های معاند» خواند.

سخنگوی وزارت کشور روز گذشته (شنبه) از تعیین ٧ شرط عمومی برای ثبت نام در انتخابات در چهارچوب لایحه جامع انتخابات خبر داده بود.

بر اساس آنچه سخنگوی وزارت کشور اعلام کرده است٬ تابعیت ایرانی، تدین به دین اسلام و عمل به احکام در حد انجام واجبات و عدم اصرار بر محرمات بر اساس خود اظهاری فردی، وفاداری به نظام جمهوری اسلامی ایران و پذیرش و تبعیت از قانون اساسی بر اساس خود اظهاری فردی، عدم محجوریت و داشتن سلامت جسمی در حد برخورداری از شنوایی و بویایی در انتخابات‌ها و بینایی در انتخابات ریاست جمهوری، داشتن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا کارت معافیت دائمی برای آقایان، نداشتن اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان و سابقه محکومیت موثر کیفری و نداشتن تابعیت اکتسابی ایرانی یا خارجى شروط هفتگانه عمومى داوطلبان در هر سه انتخابات است.

بر این اساس پس از این اقلیت‌های دینی٬ از نامزدی در انتخابات‌ مجلس و شوراهای شهر محروم خواهند شد.

با این حال او امروز گفت که داوطلبان اقلیت‌های دینی رسمی می‌توانند در انتخابات مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا شرکت کرده و باید التزام به دین خود داشته باشند.

سلمان سامانی ادامه داد: «حضور ⁧ داوطلبان ⁩ اقلیت‌های دینی رسمی در انتخابات از ⁧ حقوق اساسی ⁩ کشور جمهوری اسلامی ایران است. طبق مواد ۵۵، ۵۷ و ۵۸ ⁧ لایحه جامع انتخابات، ⁩ اقلیت‌های دینی رسمی می‌توانند در انتخابات مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا ثبت نام کنند. طبق تبصره ذیل ماده ۵۵ این لایحه داوطلبان ⁧ اقلیت‌های دینی رسمی ⁩ باید التزام به ⁧ دین خود ⁩ داشته باشند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »