?تصویری از اقامه نماز توسط میرحسین موسوی و برخی از بستگان نزدیک در حصر pic.twitter.com/uC9SQm2x6j
— امتداد (@Emtedadnews) March 2, 2019
متن #ایمیل محرمانه دکتر #ظریف به #رئیس_جمهور چگونه رصد ومنتشرشد؟
دکترظریف، میداند ایمیلش به رئیس جمهور ومتن #محرمانه #استعفا یش، #شنود شده و درسایتها منتشرشده است اماچیزی نمیگوید چون هم عادت کرده وهم دنبال حاشیه نیست.
دردیدار امروزنمایندگان امیدبا ظریف نکاتی شنیدنی درسخنانش بود.— علیرضا رحیمی Alireza Rahimi (@a_rahimi_mp) March 2, 2019
کوپن احیا میشود
مجلس را مکلف کرد که در سال ۱۳۹۸ از کالابرگ الکترونیکی برای اختصاص کالاهای اساسی یا وجه نقد به مردم استفاده کند.
نمایندگان مجلس شنبه ۱۱ اسفند در ادامه تصویب بخشی از لایحه بودجه سال آینده، ۱۴ میلیارد دلار برای توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم از طریق کالابرگ و همچنین آنچه «حمایت از تولید» عنوان شده، اختصاص دادند.
کالابرگ یا کوپن، در اوایل دهه ۶۰ خورشیدی با افزایش مشکلات اقتصادی و گرانی کالاها، که نتیجه بحران اقتصادی ناشی از جنگ بود، برای کمک به خرید کالاهای اساسی وارد اقتصاد خانوادههای ایرانی شد و در اواخر دهه هشتاد از آنجا که موضوع بحران اقتصادی مطرح نبود، حذف شد./ایسنا
به تاخیر افتادن تصمیمگیری در خصوص #لایحه_پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام، دو موضوع را دامن خواهد زد:
۱- تقابل بیشتر جریانهای سیاسی در داخل کشور و بیثباتی در سیاست داخلی
۲- بلاتکلیفی دستگاه دیپلماسی در سیاست خارجیبا این بلاتکلیفی، هزینههای داخلی و خارجی بر دوش مردم است.
— عبدالکریم حسینزاده (@AK_Hosseinzadeh) March 2, 2019
حدود نیمی از هواپیماهای ایران زمینگیر شدهاند
به گفته رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس، در آشیانه شرکتهای هواپیمایی ایران تنها ۱۵۰ فروند هواپیمای فعال وجود دارد. کاظم زاده میگوید که دولت توان خرید هواپیمای جدید ندارد و بخش خصوصی باید در این زمینه فعال شود.
به گفته شادمهر کاظم زاده، رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس٬ نوسازی ناوگان حمل و نقل هوایی ایران “بسیار ضروری” است، زیرا حدود نیمی از هواپیماها قابل استفاده نیستند.نماینده دهلران، آبدانان و درهشهر در مجلس اظهار داشت: «بر اساس آمارها از حدود ۲۶۰ هواپیمای موجود در آشیانه ایرلاینها، تنها حدود ۱۵۰ فروند فعال هستند.»
به گفته کاظم زاده، در سالهای اخیر اقداماتی برای نوسازی ناوگان هوایی صورت گرفته است. او در این راستا به خرید ۱۳ فروند هواپیمای آی تی آر و چند فروند ایرباس اشاره کرد که به گفته او، از این طریق بخشی از مشکلات این حوزه رفع شده، «اما هنوز ناوگان باید مورد اصلاح قرار گیرد»./خبرگزاری خانه ملت
https://twitter.com/gussipp/status/1101772541197250560
معاون محیط زیست «به دلیل مخالفت با انتقال آب خزر به سمنان» برکنار شد
پروین فرشچی، معاون دریایی سازمان حفاظت از محیط زیست در ایران، اعلام کرده است که عیسی کلانتری، رییس این سازمان، او را برکنار کرده است.
برخی خبرگزاریها «دلیل برکناری فرشچی، را مخالفت او با طرح انتقال آب خزر به سمنان» طرحی که عیسی کلانتری رئیس سازمان محیطزیست و معاون رئیسجمهور پیگیر آن هستند٬ عنوان میکنند.
اما فرشچی گفته است: «دلیل خاصی به عنوان دلیل اصلی برکناری من عنوان نشده است.» /مهر
https://twitter.com/rezahn56/status/1101772043748552704
کدخدایی: همهپرسی را ضروری نمیدانیم
مجمع تشخیص مصلحت نظام تصمیم گیری درباره کنوانسیون پالرمو را به سال آینده موکول کرد
مجمع تشخیص مصلحت نظام در ایران، باز هم نتوانسته درباره پیوستن به کنوانسیون پالرمو به نتیجهای برسد.
بنا به گزارشها، مذاکرات مخالفان و موافقان پیوستن به این کنوانسیون، به درازا کشیده و در جلسه امروز درباره آن رای گیری نشده است.
پیوستن یکی از تعهدات دولت ایران به گروه ویژه اقدام مالی برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم (FATF) است و مجلس ایران به آن رای مثبت داده، اما شورای نگهبان با آن مخالفت کرده است.
قرار شده که مجمع تشخیص در سال آینده به این موضوع مورد اختلاف مجلس و شورای نگهبان رسیدگی کند./ایسنا
#میرحسین_موسوی در #حصر ۷۷ ساله شد pic.twitter.com/zGo3ClMAOw
— Sara Khorramnahad (@sara_khorram) March 2, 2019
سازمان منع سلاحهای شیمیایی: در حملات دومای سوریه از ماده شیمیایی سمی استفاده شده است
سازمان منع سلاحهای شیمیایی در گزارشی اعلام کرد که در حمله مرگبار سال ۹۷ در شهر دوما واقع جنوب سوریه از ماده شیمیایی سمی استفاده شده است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس روز جمعه ۱۰ اسفند نوشت: سازمان منع سلاح های شیمیایی در گزارشی درباره حمله به شهر دوما اعلام کرده است که دلایل مستدلی حاکی از حمله شیمیایی در دوما وجود دارد و این ماده شیمیایی سمی احتمالا «گاز کلر» بوده است.
براساس گزارش پزشکان محلی در حمله آوریل به دوما دست کم ۴۰ نفر کشته شدند. سازمان منع سلاح شیمیایی عامل این حملات را معرفی نکرده است.
بازرسان سازمان منع تسلیحات شیمیایی در آوریل ۲۰۱۸ دو هفته پس از وقوع این حمله براساس مصاحبه با شاهدان عینی، نمونهبرداری در محل و اطلاعات دیگری تهیه شده، این موضوع را مورد تحلیل و بررسی قرار دادهاند. /رادیو فردا
نمونه بارز تجاوز به حریم خصوصی کاربر: قابل توجه وزیر محترم: @azarijahromi
بنده تو هیچ #نظرسنجی تلویزیونی شرکت نمیکنم اما گویا کسی از جانب من زحمت کشیده به #برنده_باش رای داده!!! pic.twitter.com/sZ6ZIqVN3v— Mohsen Arefi ?? ? ♋ (@mohsen_arefi) March 2, 2019
شکایت دولت از کریمی قدوسی
لیلا جنیدی٬ معاون حقوقی رییس جمهوری٬ گفت: «ادعای آقای کریمی قدوسی در خصوص جاسوس خواندن رییس جمهور بررسی و باتوجه به آثار آن اعلام شکایت می شود.»
جنیدی در خصوص اظهارات اخیر کریمی قدوسی افزود: «دو سه مورد شکایت از اقای کریمی قدوسی انجام شده است. یکی از شکایت ها منجر به صدور کیفرخواست شد و از این منظر متفاوت بود و قدمی هم پیش رفت اما بعد متاسفانه در قرار موقوفی تعقیب در مرحله بدوی صادر شد که آن را مجدد مورد اعتراض قرار دادیم و شکایت در مرحله بالاتر، باید به دیوان کشور برود.»
او ادامه داد: «ادعای آقای کریمی قدوسی در خصوص جاسوس خواندن رییس جمهور بررسی و باتوجه به آثار آن اعلام شکایت می شود.»/برنا
خبرهای روز گذشته را از اینجا بخوانید
دیدگاهها بستهاند.