محکومیت ابوالفضل قدیانی به زندان و خواندن کتاب آیت‌الله خامنه‌ای

زیتون– ابوالفضل قدیانی٬ فعال سیاسی و از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی٬ توسط قوه قضاییه به زندان محکوم شد.

مرتضی قدیانی٬‌ فرزند این فعال سیاسی در توئیتر خود محکومیت جدید او را منتشر کرد و نوشت که پدرش به اتهام «توهین به رهبری» به دو سال و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال زندان محکوم شده است.

در حکم او آمده که دادگاه براساس گزارش یک نهاد سپاه و وزارت اطلاعات دولت حسن روحانی درباره ابوالفضل قدیانی این حکم را صادر کرد.

این فعال سیاسی همچنین برای مجازات تکمیلی به «مطالعه و رونویسی» از کتاب‌های «حکایت زمستان» نوشته سعید عاکف، «داستان سیستان» نوشته رضا امیرخانی و «دشمن شناسی» از کتاب‌های منتشر شده در انتشارات انقلاب اسلامی، محکوم شده است.

در این حکم به اظهارات قدیانی در سال ۹۱، زمانی که در زندان به سر می‌برد، استناد شده است. در خرداد این سال نوشته‌ای از آقای قدیانی منشر شد که در آن ولایت فقیه یک «تئوری ضد اسلامی و ضد انسانی» خوانده شده بود.

قدیانی در آن زمان تأکید کرده بود: «از پس تولد جنبش سبز … بدون شک دیگر مجال برای مماشات با شخص اول مملکت و عامل اصلی تمامی این جرائم یعنی علی خامنه‌ای باقی نمانده است.»

ابوالفضل قدیانی در بهمن ماه اعلام کرده بود به دادگاه انقلاب احضار شده اما از آنجا که این دادگاه را «غیرقانونی» می‌داند، در آن حضور نخواهد یافت.

این عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، پس از اعتراض‌های سال ۸۸ بازداشت و یک سال زندانی شد. او بار دیگر در سال ۹۱ به دو سال زندان و ۴۰ ضربه شلاق محکوم و زندانی شد.

او بارها رهبر جمهوری اسلامی را مسئول مستقیم وضعیت سیاسی و اقتصادی کشور دانسته است.

آقای قدیانی در آخرین نوشته اش، در تحلیل بیانیه اخیر آیت‌الله علی خامنه‌ای نوشته بود که رهبر جمهوری اسلامی «تن به اصلاح نخواهد داد» و تنها راه حل خروج از این «بن‌بست» «مقاومت یکپارچه» همه گرایش‌های سیاسی است تا «سختی استبداد بشکند و تن به رفراندوم سراسری جهت تغییر نظام حاکم دهد».

 

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »