Categories: خبرها

محسنی‌اژه‌ای : مسیر همراهان داخلی آمریکا قعر جهنم است

زیتون- غلامحسین محسنی‌اژه‌ای ٬ معاون اول قوه قضائیه گفت «کسانی که گذشته بسیار خوبی داشته‌اند، امروز مسیری را ادامه می‌دهند که قعر جهنم خواهد بود.» به گفته او «کسانی که در زمان انقلاب و قبل از آن و در زمان جنگ و بعد از آن و حتی در اوج مسائل مختلف کارهای بسیار خوبی کرده‌اند امروز مسیری را می‌روند که مسیر آن جهنم خواهد شد.»وی اضافه کرد:« اگر قرار است در جایی سخن بگوییم و از کسی تعریف کنیم به همان میزان که شایستگی آن فرد است زبان به مدح بگشاییم و اگر قرار است کسی را مذمت کنیم، به میزان بدهی‌ها این کار را انجام دهیم.»
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه ظلم یک نوع بی‌انصافی است، افزود:« ظلم در بسیاری از موارد جرم و در موارد کثیری از اکبر کبائر است.» محسنی‌اژه‌ای یکی از مصادیق ظلم را انکار حق خواند و گفت که «در بسیاری موارد اتفاق می‌افتد که انسان حقایق روشن و حق مسلم را منکر می‌شود و انکار حق یک نوع ظلم است.»
وی تاکید کرد:« با کمال تأسف عده‌ای با قلم و زبان‌شان در این نظام جمهوری اسلامی که انفاس طیبه امام راحل (ره)‌ و مجاهدت‌های آن مرد بزرگ و همه دین‌مداران بنا گذاشته شده است و قوانین و اقدامات آن از تاریخ پایه‌گذاری تا به امروز با رهبری‌ها و فرماندهی‌های مقام معظم رهبری به جلو می‌رود، یکسری حقایق بسیار روشن دارد که متاسفانه برخی این حقایق روشن را منکر می‌شوند.»
معاون اول قوه قضائیه توضیح داد:« متاسفانه عده‌ای قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که به تعبیر همه منصفین و حتی از زبان بسیاری از غیردوستان یک قانون مترقی، جامع، نشأت گرفته از اسلام ناب و برمبنای عقل و دین تنظیم شده است را نمی‌پذیرند و منکر می‌شوند.»
وی افزود:« متاسفانه گاهی اوقات عده‌ای با بی‌انصافی که از ابتدا تا به امروز دارای مسئولیت‌های گوناگون بودند سخن می‌گویند و قلم می‌زنند و حقایق را منکر می‌شوند و مسائل را مخدوش می‌کنند.»
او تاکید کرد:« متاسفانه عده‌ای قانون اساسی به این مترقی را نادیده می‌گیرند و به برخی از حواشی و ضعف‌های اجرایی و غیراجرایی می‌پردازند و این نظام مظلوم را ظالمانه و غیرمنصفانه می‌کوبند.»
معاون اول قوه قضاییه در ادامه سخنانش که توسط تسنیم منتشر شده، گفت:« نه شیطان بزرگ و نه روباه پیر و نه سایر دشمنان دین بلکه برخی در داخل کشور با دشمن و شیطان بزرگ همراهی می‌کنند و این قانون اساسی را که اصول مختلفش در جهت تحقق مردمسالاری دینی و تکیه بر مردم، مقررات و موازین اسلامی است را می‌کوبند.»
سخنگوی قوه قضاییهاضافه کرد:« متاسفانه همین افراد با کشورها زبان به تمجید و توصیف نظاماتی می‌گشایند که بویی از مردمسالاری دینی نبرده‌اند و در آنجا خبری از دموکراسی و حقوق بشر نیست.»

Recent Posts

مناظره: آیا مذاکره بدون اعتماد ممکن است؟

به بهانه رسیدن نامه ترامپ به ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۳

آقای پزشکیان! یک دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی

آقای مسعود پزشکیان دو روز پیش در مجلس از وضع و حال بغرنج کنونی کشور…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

راز ماندگاری جمهوری اسلامی

حسن یوسفی اشکوری

۰۸ اسفند ۱۴۰۳

ابن­زبیر، کعبه و قبه­الصخره

«برای دوستدار راستین سینما، حسین سبزیان (م.)» مقدمه: مسأله در گزارش جنجال‌برانگیز یعقوبی (درگذشت: اوایل…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

به رهبر هشدار می‌دهم از لجاجت دست بردارد

مصطفی تاجزاده از زندان اوین:

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

باید به نسل انقلاب مهسا اعتراف کنیم

در دورانی که رهبر حکومت به‌جای دانش‌افزایی و تدبیر، به دنبال افزودن سوخت و برد…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳