پشت پرده اعتراض نماینده مجلس به صدا و سیما

زیتون- امروز محمدرضا پورابراهیمی سخنگوی کمیسیون تلفیق، در مجلس به یکی از برنامه های صدا و سیما اعتراض کرد، اعتراضی که منجر به گلایه رییس مجلس از صدا و سیما شد. پور ابراهیمی امروز مدعی شده بود که صدا و سیما تنها نماینده مخالف را به برنامه ویژه گفتگوی خبری دعوت کرده است.
در حالی که یک منبع آگاه در سازمان صدا و سیما به فارس خبرداد که اتفاقا شب گذشته از پورابراهیمی، سخنگوی کمیسیون تلفیق به عنوان موافق این مصوبه برای شرکت در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری دعوت شده بود. هرچند که به گفته او تنها چند دقیقه باقی مانده به شروع برنامه، وی در اعتراض به حضور همکار دیگرش (آقای کاتب)، استودیو برنامه را ترک می‌کند.
این منبع آگاه تاکید کرد:« حتی اگر رفتار عجیب یک نماینده در ترک استودیو را در نظر نگیریم سخنان امروز پورابراهیمی در صحن بازهم از ۲ جهت قابل نقد است؛ اول اینکه مردم حق دارند نظرات نمایندگانی که نظر مخالف با یک مصوبه را دارند بشنوند و دعوت از افکار مختلف در برنامه‌های تلویزیونی محل اعتراض نیست و از سوی دیگر نماینده دیگری که به برنامه دعوت شده برخلاف اظهارات سخنگوی تلفیق، عضو کمیسیون است ولو اینکه اگر هم نبود به عنوان یک نماینده صاحب نظر بوده و می‌توانست اعلام نظر کند.»
بر اساس اخبار رسیده معاون پارلمانی صدا و سیما نیز پس از اعتراض پورابراهیمی در نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس آورده است: «از جناب آقای پورابراهیمی برای حضور در گفت‌وگوی ویژه شبکه ۲ سیما دعوت شد ولی ایشان با وجود حضور در استودیو، قبل از شروع برنامه (طبق اعلام مسئولان پخش اخبار سیما)، با اعتراض به دعوت از میهمان دیگر برنامه (جناب آقای کاتب عضو محترم کمیسیون تلفیق و کمیسیون برنامه و بودجه)، متأسفانه از سازمان خارج می‌شوند.»
وی تصریح کرده است: «در ضمن قابل ذکر است در بخش‌های خبری روز گذشته رسانه ملی به طور کامل به موضوع مورد بحث پرداخته‌اند و نمایندگان محترمی نظیر حجت‌الاسلام مصباحی مقدم در شبکه خبر و آقای دکتر فرهنگی در بخش خبری ۱۹ شبکه یک سیما نیز در برنامه‌های زنده حضور یافته‌اند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »