رویترز: آمریکا دوشنبه سپاه را به عنوان گروه تروریستی معرفی می کند

زیتون– سه مقام دولت آمریکا به خبرگزاری رویترز گفته‌اند که آمریکا قصد دارد سپاه پاسداران ایران را «یک سازمان تروریستی خارجی» بنامد. به گزارش این خبرگزاری آمریکا قصد دارد روز دوشنبه سپاه پاسداران را به عنوان یک گروه تروریستی اعلام کند.

این نخستین بار خواهد بود که واشینگتن نیروی نظامی کشور دیگری را گروهی تروریستی معرفی می‌کند.

امروز روزنامه وال استریت ژورنال در این رابطه نوشت که ارتش آمریکا و سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) درباره تاثیرگذاری این اقدام تردید دارند.

پیش از این منتقدان هشدار داده بودند که چنین تصمیمی زمینه‌ای را ایجاد می‌کند تا کشورهای غیردوست آمریکا نیز دست به اقدامات مشابهی علیه مقامات امنیتی و ارتش ایالات متحده بزنند.

پنتاگون از ارائه توضیح در این باره خودداری کرده و گزارشگران رویترز را به وزارت خارجه آمریکا ارجاع داده است، اما نه وزارت خارجه و نه کاخ سفید حاضر نشده‌اند که در این باره توضیحی بدهند.

پیش از این سپاه پاسداران توسط وزارت خزانه داری آمریکا تحریم شده بود اما تا کنون به عنوان «یک سازمان تروریستی» شناخته نشده بود.

وزارت خزانه‌داری آمریکا پیش از این نیز نیروی قدس، شاخه برون‌مرزی سپاه پاسداران، را در سال ۲۰۰۷ به اتهام «حمایت از تروریسم» در فهرست سیاه خود قرار داده و آن را بازوی اجرایی سیاست‌های جمهوری اسلامی در «حمایت از تروریست و گروه‌های شورشی» دانسته است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. بله داخل کشور، منتهی این کشوری که حضرتعالی ازش دم می زنی ظاهرا شامل چند استان عرب نشین جدید هم هست: عراق، لبنان، سوریه، یمن و هر جایی که صاحاب نداشته باشه بتونن خودشون رو زورکی و پولکی اونجا جا بدن، شاید بشه دهن یک ملت تو سری خور رو بست، ولی سایر دنیا ملت توسری خور ایران نیستن که این رفتارها را تحمل کنن.

  2. فعالیت سپاه که محدود به داخل کشور است و این چه ربطی به امریکا دارد ، سپاه که حتی پاسخ حملات اسرائیل به مواضع خود در سوریه را نداد ، با بیش از ۲۰۰ نفر شهید ، شاید در نظر سپاه این حملات باز کردن راه بهشت به روی برادران است و مغتنم !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »