عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران در گفتگویی رادیویی درباره حکم پرونده دکل نفتی گفت: «اگر [حکم]نامتناسب بود اعتراض میکنیم. باید حکم را ببینم.»
این پرونده که سال ۹۱ در دادسرا مفتوح شد، ۶ متهم داشت و دو متهمش در خارج از کشور بودند و یکی از آنان مصطفویطباطبایی نام دارد و دیگری که از کشور خارج شد. محاکمات ۱۱ جلسه طول کشید.
دولتآبادی تاکید کرد: «پرونده مالی پیچیده بود….این پرونده از پروندههایی بود که به سختی جلو میرود مانند پرونده پتروشیمی. آقای طباطبایی که در محاکمات نبود مصاحبه مفصلی با رسانهای کرده بود و خودش نیامد ولی وکیلش آمده بود. پرونده مهمی است.»
داستان «دکل گمشده» از دولت دوم محمود احمدینژاد آغاز شذ .در همان زمان شرکت تأسیسات دریایی به مدیرعاملی علی طاهریمطلق، مدیرعامل وقت این شرکت، در یکی از مناقصههای فاز ۱۴ پارسجنوبی برنده شد و بر مبناب همین پروژه شرکت مذکور تلاش کرد دکل حفاری نفتی خریداری کند.
بر اساس گزارش روزنامه شرق پولی که قرار بود برای این دکل پرداخته شود طبق ادعای وکیل یکی از متهمان پرونده و اسنادی که «عمر کامل» به دادگاه ارائه کرده است، از سوی مصطفویطباطبایی صرف سرمایهگذاری در صنعت شرابسازی شده است. طبق ادعای این وکیل در گفتگو با روزنامه قانون در اردیبهشت ۹۷، مصطفوی مبالغ چشمگیری نیز به کمپین تبلیغاتی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا کمک کرده است.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…