زیتون– چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده شرکت بازرگانی پتروشیمی در تهران برگزار شد.
در این جلسه رضا حمزه لو و محسن احمدیان، از متهمان پرونده، در دفاعیاتشان بر وفاداری خود به نظام جمهوری اسلامی تاکید کردند و اقداماتشان را خدماتی به حکومت ایران دانستند.
با وجود آن که مرجان شیخ الاسلام، از دیگر متهمان این پرونده که ساکن کانادا است، در دادگاه حضور نداشته و وکیلی هم تعیین نکرده است، یک وکیل تسخیری (تعیین شده از طرف دادگاه) از او دفاع کرد.
وکیل تسخیری خانم شیخ الاسلام گفت: «موکل بنده نه تنها هیچ جرمی را مرتکب نشده است بلکه با سپربلا قرار دادن خود و خانواده که ممکن بود تحت تأثیر تحریمها قرار گیرند خدمات شایستهای را به نظام داشته است.»
در ابتدای این جلسه قاضی مسعودی مقام از حمزه لو متهم ردیف اول پرونده خواست تا درباره نحوه مشارکتش با خانم شیخ الاسلامی توضیح دهد.
حمزه لو نیز با حضور در جایگاه گفت: «در سال ۸۵ از طریق اتاق بازرگانی و صنایع و معادن یک فراخوان همکاری برای تشکیل شرکتی که بتواند در رابطه با اصل ۱۴۴ توانایی داشته باشد، داده شد. ۱۲۶ شخصیت حقیقی و حقوقی توانستند شرکتی با نام شرکت سرمایه گذاری ایران تاسیس کنند و تمام این مجموعه خصوصی بودند و در آن بانکهای خصوصی و بیمه و تجار بزرگ حضور داشتند.»
او افزود: «این شرکت در دی ماه سال ۸۵ ثبت قانونی شد و بنده از ابتدای سال ۸۶ به انتخاب اعضای هیات مدیره ، مدیرعامل آن شدم. هدف از تشکیل این شرکت سرمایه گذاری در صدر اصل ۱۴۴ بود.»
این متهم ادامه داد: «این شرکت سرمایههای خرد بخش خصوصی را در احداث واحدهای جدید هدفمند میکرد.»
حمزه لو افزود: «شرکت سرمایه گذاری ایران شروع به معرفی خود در بخش تجاری در امور مختلف از جمله هلدینگ ساختمان، هلدینگ انرژی و نفت و توریست کرد. گروههای مختلف سرمایه گذاری به شرکت سرمایه گذاری ایران مراجعه می کردند. یکی از مجموعهها که به این شرکت ما مراجعه کرد خانم مرجان شیخ الاسلامی همراه با همسرش بود. یعنی زمینه فعالیت آنهادر بخش فرهنگی و تجاری بود. در بخش فرهنگی آنها دارای یک خبرگزاری بودند و تخصصی در حوزه It داشتند.»
او در پایان گفت که در شرکت سرمایه گذاری ایران بخش It وجود داشت و ما در بحث فرهنگی و تجاری همکاری خود را با خانم شیخ الاسلام آغاز کردیم و حاصل این همکاری منجر به تشکیل شرکت هترا و دنیز شد. با توجه به تجارب فرهنگی خانم شیخ الاسلامی، وی وارد کار تجارت چاپ و کاغذ شد. شیخ الاسلامی چهره شناخته شدهای بود و حتی از فیلتر شورای نگهبان رد شده بود و بعنوان کارشناس در مجلس و کمیسیون فرهنگی شرکت میکرد. وی فرد محجبهای بود.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…