حکم قطعی ویدا موحد ابلاغ شد

زیتون– پیام درفشان٬ وکیل ویدا موحد٬ خبر از ابلاغ حکم قطعی موکلش به زندان قرچک ورامین داد.

به گفته درفشان پس از قطعی شدن حکم یکسال زندان اولین دختر خیابان انقلاب، او درخواستی برای برخورداری از عفو رهبری به سرپرست دادسرای ارشاد داده است.

ویدا موحد، اولین «دختر خیابان انقلاب» از سوی شعبه ۱۰۹۱ مجتمع قضایی ارشاد به اتهام «تشویق مردم به فساد و فحشا از طریق کشف حجاب» به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.

پیام درفشان، وکیل مدافع ویدا موحد، با اعلام این خبر به ایرنا گفت که دادگاه، یازدهم اسفند ۹۷ این حکم را صادر کرده و قطعی شده‌است.

وکیل ویدا موحد در این رابطه به ایرنا گفته بود: «موکلم ابراز کرده قبول دارد با توجه به تبعات منفی مسئله برای خودش و فرزند دو ساله‌اش این شیوه ابراز نظرش صحیح نبوده و متعهد شد که تکرار نخواهد کرد.»

وکیل این «دختر خیابان انقلاب» با بیان اینکه موکلش علاوه بر آزادی مشروط، مشمول عفو اخیر رهبر جمهوری اسلامی به مناسبت عید مبعث می‌شود، افزود: «با وجود پیگیری‌ها در زندان و اینکه موکل چندین مرتبه درخواست آزادی مشروط و عفو برای قاضی اجرای احکام ارسال کرده اما هیچ درخواستی از زندان شهر ری برای اجرای احکام ارسال نشده‌است.»

ویدا موحد٬ اولین زنی که به نام «دختر خیابان انقلاب» معروف شد، زن جوانی بود که در ششم دی‌ ۱۳۹۶ در تقاطع خیابان انقلاب و وصال تهران روسری سفیدرنگی را بر سر چوبی کرد و در اعتراض به حجاب اجباری آن را تکان داد.

بر اساس اخبار منتشرشده، پلیس ایران وی را دستگیر کرده است. نسرین ستوده در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۹۶ از آزادی وی خبر داد. او در فیسبوک خود اعلام کرد که ویدا موحدی در هفتم بهمن ماه آزاد شده است.

یک‌ماه بعد دومین زن ایرانی در خیابان انقلاب با درآوردن روسری به «حجاب اجباری» اعتراض کرد.

عکس این زن در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد. نسرین ستوده٬ وکیل دادگستری٬ در گفت‌وگویی با رادیو فردا نام این زن را نرگس حسینی اعلام کرد و گفت پس از بازداشت «قرار وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی» صادر شده است.

پس از آن نیز ده‌ها زن و مرد جوان در خیابان‌های تهران و شهرهای دیگر از جمله اصفهان و شیراز دست به عمل مشابه زدند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. روشنفکری پر سر و صدا و جو زده، آیا میشود به فکر درمان بیماری های اخلاقی و فساد های اجتماعی هم باشد؟ و یا فقط دنبال سوژه است برای اپوزیسیون نمائی؟

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که در بقای آن نقش دارند، بسیار چالش‌برانگیز است. آیا می‌توان پذیرفت که کسانی که به دلایل مختلف به نظام دیکتاتوری

ادامه »

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است که انسان‌هایی عاشق، اندیشمند و بیزار از خشونت و

ادامه »

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه

ادامه »