تجمع روز جهانی کارگر به خشونت کشیده شد؛ ده‌ها بازداشتی مقابل مجلس

زیتون– تجمع غیر دولتی روز جهانی کارگر در مقابل مجلس پس از حمله نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد.

این تجمع به دعوت تشکل‌های مستقل کارگری و به مناسب روز جهانی کارگر (۱۱ اردیبهشت) در مقابل مجلس برگزار شده بود.

علاوه بر فراخوان سندیکاها و تشکل‌های مستقل کارگری، شماری از معلمان، بازنشستگان و همچنین دانشجویان نیز در همبستگی فراخوان‌هایی برای شرکت در این تجمع منتشر کرده بودند.

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها از تهران، ناهیدخداجو٬ نسرین جوادی٬ هادی سلیمانی٬ مهدی فخری٬ فرهاد شیخی٬ رضا شهابی٬ حسن سعیدی٬ وحید فریدونی٬ ناصر محرم‌زاده٬ محمدعلی اصلاغی٬ سیدرسول طالب مقدم٬ اسدالله سلیمانی٬ فرحناز شیری٬ کیوان صمیمی٬ کامیار فکور٬ مرداس طاهری٬ محسن سلیمانی‌نژاد٬ عباس شمس٬ مهدی عظیمی٬ ماهان صالحی٬ قاسم خالویی٬ داوود رفیعی٬ امیرمحمد طاهری٬ آنیشا اسدالهی٬ الهام صالحی٬ خانم حسنی‌ویژه٬ مرضیه امیری و سمیرا امیری تا کنون بازداشت شده‌اند.

هرچند به گفته منابع خبری حاضر در مراسم به علت امنیتی بودن جو اطراف مجلس٬ احتمال افزایش تعداد افراد بازداشت شده می‌رود.

ه گفته شاهدان عینی، ساعت ۱۰ صبح جمعیتی حدود ۳۰۰ نفر از ایستگاه متروی بهارستان به سمت در مجلس حرکت کردند. طی مسیر مسئولان نیروی انتظامی از تجمع‌کنندگان درخواست کردند که در پیاده‌رویی روبروی مجلس گرد هم آیند.

فرمانده ‌نیروها خطاب به تجمع‌کنندگان از فراهم بودنِ امکان نطق و اعتراض به آنان گفت، آن گونه که حتی مکانی را برای سخنرانی به آنان نشان داد.

با وجود این حوالی ساعت ده و بیست دقیقه که جمعیت شعار می‌داد و تعداد آنها به ۵۰۰ نفر رسیده بود، نزدیک به ۳۰ پلیس نیروی انتظامی و ۲۰ نیروی لباس شخصی به جمعیت یورش بردند و به خشن‌ترین شکل ممکن به ضرب و شتم و بازداشت حاضران پرداختند.

رسانه‌های کارگری گزارش می‌دهند که سطح خشونت برخورد نیروهای نظامی و اطلاعاتی به حدی بود که افراد مسن نیز در امان نماندند. شاهدان عینی گفته‌اند که حدود ساعت ده و نیم جمعیت از روبروی مجلس به سمت میدان بهارستان حرکت کرد و طی این راهپیمایی باز نیروهای امنیتی با مردم به شکل قهرآمیز برخورد کرده‌اند.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

3 پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »