زیتون– شهرزاد میرقلیخان، بازرس ویژه سابق صداوسیما، مجددا تهدید کرد که در صورتی که لب به سخن بگشاید، «مرگ نظام حتمی است.»
او که هماکنون در مسقط در عمان به سر میبرد، در ویدیویی که روز گذشته (یکشنبه) به صورت اینترنتی منتشر کرد، باز هم دست به افشاگری زد.
شهرزاد میرقلیخان در این ویدیو محسن سبحانینیا (محمود سیف)، همسر سابق خود، را «مغز متفکر» دورزدن تحریمهای نظام جمهوری اسلامی خواند. او گفت: «به رغم ادعاهای جمهوری اسلامی که سیف را یک دلال ساده خواندند، سیف در تسلیحات نظامی و هماهنگی رساندن آن به پیروان جمهوری اسلامی در لبنان، سوریه، افغانستان و عراق نقش اساسی داشتند.»
بیشتر بخوانید: «علیبابا و چهل دزد» به روایتِ شهرزاد میرقلیخان
میرقلیخان اتومبیلها، سپرها، دستبندها و باطومهای برقی و دیگر تجهیزات ضد شورش را یک قلم از خریدهایی اعلام کرد که توسط همسر سابقش برای سپاه پاسداران انجام میگرفته است.
او خرید دوربین دید در شب را به سفارش محمدباقر قالیباف و بنزهای پلیس در سال ۲۰۰۳ را نیز از خریدهایی اعلام کرد که سیف برنامهریزی کرده است.
او سیف را مهرهای استثنایی برای حسین طائب و مجتبی خامنهای خواند.
بازرس ویژه سابق صداوسیما پیشتر تهدید کرده بود که در صورتی که خواستههای ۸ گانهاش که به گفته خودش در نامه به علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، مطرح شده برآورده نشود فرآیند دور زدن تحریمها را افشا خواهد کرد.
او در ویدیوی اخیر یکی از خواستههای اصلیاش را اخراج و دادگاهی شدن قالیباف، طائب، محسن رضایی، محسن ساجدینیا و «اعضای تیم طائب» اعلام کرد. او تهدید کرد که «میتواند با چهار تا ایمیل به سفرای خارجی برای نظام ایران قیامت درست کند.»
میرقلیخان گفت نظام باید به استفاده از ملت ایران برای پیشبرد اهدافش خاتمه دهد.
او با گذاشتن این فیلم در فیسبوک خود نوشت: «همزمانی اعیاد نیمه شعبان و ایستر بر تمامی مظلومان و ستمدیدگان جهان مبارک باد و به امید پیروزی حق بر باطل در این بهار. خواهشمند است، از گذاشتن کامنت خودداری فرمایید.»
میرقلی خان در کامنتی در پاسخ دربارهی ماهیت پروندهها نوشت: «اسناد و مدارک دوران زندانم در آمریکا.»
در این فیلم، شبنم میرقلی خان در فرودگاهی منتظر است که محمد سرافراز میرسد و با هم سلام علیک میکنند. در ادامه، میرقلی خان در حالی که چند پرونده در دست دارد بدون توضیح شفاف دربارهی آنها وارد آسانسور میشود و به نظر میرسد که فیلمبردار این صحنه، سرافراز است.
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…