محمدخاتمی: مطلوب‌ترین شیوه حکومت فدرالی است

زیتون– محمد خاتمی٬ رییس جمهوری اصلاحات٬‌ راه‌اندازی شوراها را یک کار بزرگ و موجب افتخار جمهوری اسلامی دانست و گفت: «شاید در حال حاضر از نظر سیاسی مناسب نباشد اما مطلوب‌ترین شیوه حکومت مردمی، اداره فدرالی است که آن زمان در وزارت کشور ۱۰ منطقه هم مشخص کردیم اما از نظر قانون اساسی نمی‌توانیم فدارتیو باشیم.»


محمد خاتمی در دیدار با اعضای شورای شهر تهران٬ افزود: «به علت ذهنیتی که تصور می‌کند شورا اختیارات بعضی بخش‌ها را محدود می‌کند، قانون شوراها به نتیجه نرسید و انتظار این بود که دولت و مجلس و شورا با هم تفاهم کنند و قانون محکمی درباره شوراها و شرح وظایف، جایگاه و اختیارات و مسؤولیت‌های آن تدوین شود.»

روز گذشته اعضای شورای شهر تهران به دیدار رییس جمهوری اصلاحات رفتند.

خاتمی در دیدار اعضای شورای شهر تهران بر لزوم هماهنگی و انسجام بیشتر بین شورا و شهرداری تاکید کرد و گفت: «مردم به عملکرد شوراهای شهر توجه دارند. شورای تهران، شورایی یکدست و مجموعه‌ای است که به یک جریان وابسته است نه یک حزب و باید همه هم و غم خود را صرف حل مشکلات شهری بکند.»
او افزود: «همه احزاب و گروه ها محترم هستند اما در شورای شهر باید فقط بر خدمات شهری تمرکز شود.»
رییس اسبق جمهوری اسلامی ایران از اعضای شورای شهر خواست گزارش عملکرد خود را مرتب به اطلاع مردم برسانند و پاسخ پرسش‌ها و انتقادها را بدهند و در مواردی که انتقاد وارد است، بپذیرند و با مردم گفت و گو کنند.
محمد خاتمی به راه اندازی شوراها در دولت اصلاحات و موانع پیش رو اشاره و بیان کرد: «شوراها را به عنوان سمبل جامعه مدنی راه‌اندازی کردیم که مورد استقبال فراوان قرار گرفت و این استقبال نشاندهنده سیر جامعه ما به سوی مردم‌سالاری بود.»
خاتمی، راه‌اندازی شوراها را یک کار بزرگ و موجب افتخار جمهوری اسلامی دانست.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. چه شد که ناگهان شورای شهر تهران به دیدار فتنه گرِ ملاقات ممنوع و تصویر ممنوع رفت و او رهنمود میدهد ؟!
    آیا برخی شایعه ها درباره نیرنگی دیگر برای گذار از این بحران های خودساخته درست است؟
    این مصیبت ها و بحرانها و دشمن تراشی های پر هزینه (برای ملت) پایان نمی پذیرد تا این ساختار هست. آقای خامنه ای و سران سپاه و دیگر شریکان خیال نکنند در میان حاکمان ضدمردمی، استثنایی هستند و عاقبت خوبی دارند. این حکومت ماندنی نیست. خود و اعضای خانواده و شریکانشان در خارج از کشور نیز امنیت نخواهند داشت.
    کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه این است که همان قانون اساسی پیشنهادی پیش از خرابکاری خبرگان اول را به رفراندوم بگذارند و حاکمیت ملت را بپذیرند. با این ترتیب هم ملت را آزاد بگذارند و هم خود و خانواده خود را نجات دهند، تا دیر تر نشده !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که در بقای آن نقش دارند، بسیار چالش‌برانگیز است. آیا می‌توان پذیرفت که کسانی که به دلایل مختلف به نظام دیکتاتوری

ادامه »

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است که انسان‌هایی عاشق، اندیشمند و بیزار از خشونت و

ادامه »

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه

ادامه »