تقلیل مجازات سخنگوی حزب اعتماد ملی در دادگاه تجدیدنظر

زیتون- وکیل مدافع سخنگوی حزب اعتماد ملی از صدور رای قطعی پرونده سخنگوی حزب اعتماد ملی توسط شعبه ۲۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران خبر داد.

maxresdefault

نعمت احمدی توضیح داد که شعبه ۲۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران که مرجع رسیدگی به رای اسماعیل گرامی مقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی و نماینده دور ششم مجلس بود بعد از آخرین جلسه‌ای که در اسفند ماه برگزار شد، رای خود را صادر کرد. او برابر رای بدوی در رابطه با اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یک سال حبس محکوم شده بود. او همچنین در رابطه با اتهام «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» با این اتهام که در خارج از کشور یعنی زمانی که در مالزی و هند به تحصیل مشغول بوده به همراه دیگر نمایندگان اعلامیه هایی صادر و با رادیو و تلویزیون های خارجی مصاحبه کرده به ۵ سال حبس محکوم شده بود.

نعمت احمدی توضیح داد:« در حال حاضر طبق رای شعبه ۲۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران ، رای دادگاه بدوی در رابطه با اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام، نقض و حکم برائت آقای گرامی مقدم صادر شده است.در رابطه با اتهام اجتماع و تبانی نیز مقدار محکومیت به حداقل حبس یعنی یک سال حبس تقلیل پیدا کرده است.»

وکیل مدافع سخنگوی حزب اعتماد ملی به ایسنا گفت:« باتوجه به این‌که آقای گرامی مقدم از ابتدای ورود به تهران، ۴ ماه در بازداشت بوده و با توجه به این‌که دادگاه تجدید نظر اورا به یک سال حبس محکوم کرده و در حال حاضر بیش از یک سوم از مجازات حبس تعیینی را گذرانده، او قانونا مشمول آزادی مشروط است.»

وی مدعی شد:« همچنین به عالت این‌که آقای گرمی مقدم که از جانبازان جنگ تحمیلی است به بیماری دچار شده که تقریبا بینایی خود را از دست داده و بهداری زندان اوین و سازمان پزشکی قانونی صراحتا به دادگاه اعلام کرده‌اند که وی قادر به تحمل حبس نیست، با لحاظ این مطلب و این‌که بیش از یک سوم ایام حبس تعیینی را تحمل کرده، عملا موجبی برای بازگشت آقای گرامی مقدم به زندان نخواهد بود.»

احمدی در پایان گفت که رای صادره از سوی شعبه ۲۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران در این پرونده قطعی و غیرقابل تجدیدنظرخواهی است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »