Categories: خبرها

اتهام مرضیه امیری «امنیتی» اعلام شد

زیتون– پس از گذشت حدود ۲۰ روز از بازداشت مرضیه امیری، روزنامه‌نگار شرق، سخنگوی قوه قضائیه اتهام او را «امنیتی» اعلام کرد.

مرضیه امیری در تجمع روز کارگز در مقابل مجلس بازداشت شده بود.

به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت درباره این‌که مرضیه امیری اجازه دیدار با وکیل را ندارد، گفت که «عمل مجرمانه در حوزه امنیت به او نسبت داده شده است و در این زمینه هر وکیلی نمی‌تواند وکالت کند.»

مرضیه امیری روزنامه نگار و دانشجوی علوم اجتماعی دانشگاه تهران برای پیگیری وضعیت بازداشت شدگان روز جهانی کارگر به سمت بازداشتگاه وزرا رفته بود که در آن‌جا دستگیر و به بند ۲۰۹ زندان اوین شد.

با این حال گزارش‌ها حاکی است که او نتوانسته در این مدت دسترسی به وکیل داشته باشد.

پیشتر انجمن دفاع از آزادی مطبوعات در اعتراض به بازداشت مرضیه امیری و کیوان صمیمی بیانیه‌ای صادر و به بازداشت این دو اعتراض کرده بود.

به گزارش «زیتون» در این بیانیه آمده است که انجمن دفاع از آزادی مطبوعات طی روزهای گذشته با نگرانی، حسن نیت و امیدواری در انتظار آزادی ایشان سیاست صبر و سکوت پیش گرفت، با این امید که علاوه بر قانونمداری، دور‌اندیشی و مصلحت‌سنجی مسئولان امنیتی و قضایی سبب‌ساز حل و فصل ماجرا شده و با رفع سوء تفاهم پیش آمده آقای صمیمی و خانم امیری آزاد شوند اما تداوم بازداشت آنان امیدها را کمرنگ نموده و نگرانیها را افزایش داده است.

 

Recent Posts

مناظره: آیا مذاکره بدون اعتماد ممکن است؟

به بهانه رسیدن نامه ترامپ به ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۳

آقای پزشکیان! یک دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی

آقای مسعود پزشکیان دو روز پیش در مجلس از وضع و حال بغرنج کنونی کشور…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

راز ماندگاری جمهوری اسلامی

حسن یوسفی اشکوری

۰۸ اسفند ۱۴۰۳

ابن­زبیر، کعبه و قبه­الصخره

«برای دوستدار راستین سینما، حسین سبزیان (م.)» مقدمه: مسأله در گزارش جنجال‌برانگیز یعقوبی (درگذشت: اوایل…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

به رهبر هشدار می‌دهم از لجاجت دست بردارد

مصطفی تاجزاده از زندان اوین:

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

باید به نسل انقلاب مهسا اعتراف کنیم

در دورانی که رهبر حکومت به‌جای دانش‌افزایی و تدبیر، به دنبال افزودن سوخت و برد…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳