نامه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران به رییس قوه قضاییه درباره پرونده مسعود کاظمی

زیتون– انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران از ارسال نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه ایران، درباره حکم و وضعیت مسعود کاظمی، روزنامه‌نگاری زندانی، خبر داد.

این انجمن اعلام کرد که پیرو درخواست مادر همکارمان مسعود کاظمی درباره پرونده اتهامی وی و افزایش قرار وثیقه و نیز برخوردهای کلامی انجام شده در مرحله دادرسی، انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران ضمن درخواست اصلاح قرار وثیقه، اعلام می‌کند که تمامی موارد اعلامی را جهت پیگیری و رسیدگی، در قالب نامه‌ای به ریاست محترم قوه قضاییه ارسال کرده است.

۱۳ خردادماه امسال مسعود کاظمی، روزنامه‌نگار به اتهام نشر اکاذیب، توهین به رهبری، و توهین به مقامات دیگر به چهارسال و شش ماه حبس و دو سال محرومیت از فعالیت‌های مطبوعاتی محکوم شده است. در صورت نهایی شدن این حکم، دو سال از آن قابل اجراست.

دوم خردادماه امسال مسعود کاظمی٬ روزنامه نگار٬ با قرار یک میلیارد تومانی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

به گزارش «زیتون» قاضی محمد مقیسه٬ در جریان محاکمه این روزنامه نگار٬ قرار وثیقه او را به یک میلیارد تومان افزایش داد.

مسعود کاظمی ۱۴ آبان بازداشت شده بود.

علی مجتهدزاده، وکیل این روزنامه‌نگار، روز یکشنبه در توییتر خود نوشت که نسبت به حکم صادره برای موکلش تقاضای تجدیدنظر کرده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »