ادامه تقدیر از راننده اسنپی که مسافر خود را در میانه راه پیاده کرد

زیتون ـ غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه ایران امروز در نشست خبری خود از راننده‌ای که یک مسافر زن را به دلیل «بدحجابی» از خودروی خود پیاده کرده بود، تقدیر کرد.

اسماعیلی امروز سه‌شنبه ۲۱ خرداد در نشست خبری خود در این باره گفت: «برادر عزیز راننده‌ای که در برابر یک عمل ناهنجار احساس مسئولیت کرد و امر به معروف کرد و دیدیم که اقدام او چقدر اثربخش بود، بگونه‌ای که هم شرکت مزبور و هم خود فرد، وقتی این اقدام صورت گرفت، عذرخواهی کردند و اعلام کردند که خود را مقید به ضوابط و مقررات جامعه می‌دانیم.»

سخنگوی قوه قضاییه اضافه کرد که «این یک دستاورد ارزشمند برای اجرای عملی امر به معروف توسط شهروندان در پرتو حمایت متولیان بود.»

اشاره رییس قوه قضاییه به توئیتی است که این کاربر اسنپ و توئ توئیتر بعد از بالا گرفتن جنجال‌ها بر سر این خبر نوشت. او در توئیت مذکور تاکید کرد که  از راننده اسنپ، مجموعه اسنپ و تمام کسانی که خاطرشان به موجب جریان اخیر جریحه دار شده عذرخواهی می‌کند و  به قوانین کشور « التزام و اهتمام دارد.»

این در حالی بود که پیش از این این مسافر در توئیتر خود تاکید کرده بود که به دلیل آنکه راننده او را قبل از مقصد و در اتوبان پیاده کرده از او شکایت خواهد کرد و به دنبال آن اطلاعات راننده اسنپ را در صفحه خود منتشر کرد.

اسنپ نیز در یک پیام توئتیری اعلام کرد که حق شکایت از این مسافر را برای خود محفوظ می‌داند.

به دنبال این اتفاق موجی از حمله‌ها از سوی موافقان عمل راننده اسنپ به این زن آغاز شد. برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی مدعی‌شده‌اند این زن به پلیس امنیت فراخوانده‌شده و به دادسرا معرفی شده و با سپردن تعهد و قرار التزام‌به‌حضور در دادسرا، آزاد شده است.

به دنبال این اتفاقات موجی از تحریم اسنپ در فضای مجازی به راه افتاده است و بر اساس اخبار تایید نشده امروز ژوبین علاقبند، مدیر عامل اسنپ هم در مراسم تقدیر از این راننده حاضر نشد.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. ایشان وظیفه شرعی خود را که توسط رهبر شیعیان نظام مقدس اسلامی تعیین شده عمل کردند. با اینکار مشت محکمی هم به دهان امریکا، اسرأییل، و عربستان زده ا‌ند. جایش در بهشت است

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »