Categories: خبرها

برای مهدی کروبی هم ماهواره نصب شد

زیتون– محمدحسین٬ فرزند مهدی کروبی خبر داد که علاوه بر نصب ماهواره برای آقای کروبی گفته شده که خواهر، خواهر زاده‌ها و برادرزاده‌ها هر موقع که بخواهند می‌توانند بدون هماهنگی قبلی به ملاقات او بیایند.

روز گذشته نیز وب سایت کلمه خبر داد که پس از هشت سال حصر٬ گشایش‌های اندکی در وضعیت زندگی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد رخ داده است.

پس از هشت سال محدودیت‌های ارتباطی شدید٬ به گزارش وب سایت کلمه اینک ماموران امنیتی به زهرا رهنورد گفته‌اند که او در صورت تمایل از این پس میتواند تلفن همراه داشته باشد.

همچنین آنان به محصورین گفته‌اند آمادگی دارند تا برای آنان کانالهای محدود تلوزیونی را با نصب ماهواره راه اندازی کنند.

در همین رابطه فرزند مهدی کروبی به ایلنا گفت که کانال‌های محدودی از ماهواره در اختیار پدرش قرار دارد و افزود: «برای ایشان ماهواره گذاشتند اما شبکه‌های خیلی کمی را باز گذاشته‌اند. این شبکه‌‌ها تنها محدود به چند شبکه خبری فارسی است.»

محمدحسین کروبی درباره اینکه آیا تلفن همراه هم در اختیار پدرش قرار گرفته است، یا خیر٬ پاسخ داد: تلفن در اختیار ایشان نیست ولی مادرم مدتی است که مشکلی ندارند از اینکه موبایل به منزل ببرند.»

Recent Posts

مناظره: آیا مذاکره بدون اعتماد ممکن است؟

به بهانه رسیدن نامه ترامپ به ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۳

آقای پزشکیان! یک دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی

آقای مسعود پزشکیان دو روز پیش در مجلس از وضع و حال بغرنج کنونی کشور…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

راز ماندگاری جمهوری اسلامی

حسن یوسفی اشکوری

۰۸ اسفند ۱۴۰۳

ابن­زبیر، کعبه و قبه­الصخره

«برای دوستدار راستین سینما، حسین سبزیان (م.)» مقدمه: مسأله در گزارش جنجال‌برانگیز یعقوبی (درگذشت: اوایل…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

به رهبر هشدار می‌دهم از لجاجت دست بردارد

مصطفی تاجزاده از زندان اوین:

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

باید به نسل انقلاب مهسا اعتراف کنیم

در دورانی که رهبر حکومت به‌جای دانش‌افزایی و تدبیر، به دنبال افزودن سوخت و برد…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳