زیتون– محمود صادقی، نماینده مردم تهران در مجلس، امروز (دوشنبه) گفت که شنیده است رییس قوهقضاییه بار دیگر دستور بررسی پرونده سعید طوسی را صادر کرده است.
محمد گندمنژاد طوسی معروف به سعید طوسی، قاری و آموزگار کلاسهای قرآن با تمرکز بر آموزش نوجوانان است. سال ۸۹ پروندهای برای او با شکایت نوجوانانی که مورد سواستفاده جنسی قرار گرفته بودند، تشکیل شد. حداقل ۹ نوجوان از او به این اتهام شکایت کرده بودند. برخی رسانهها نوشتند که حکم او با دستور «بیت رهبری» مسکوت ماند.
محمود صادقی در این رابطه به وبسایت برنا گفته بود که شنیده رییس قوه قضاییه دستور رسیدگی مجدد به این پرونده را داده است.
صادقی افزود: «باخبر شدهام که دادستان اعلام کرده در این پرونده اعمال نفوذ صورت گرفته است. ایشان چون فردی سرشناس بوده نفوذ داشته و رای تجدید نظر خلاف شرع و قانون تشخیص داده شده و قرار است مجدداً بررسی شود.»
در واکنش به این ادعای محمود صادقی٬ محمدجعفر منتظری٬ دادستان کل کشور به خبرگزاری تسنیم٬ وابسته به سپاه پاسداران٬ رسیدگی مجدد به پرونده سعید طوسی و اعمال نفوذ در این پرونده را رد کرد.
سعید طوسی نیز صحبتهای محمود صادقی نماینده تهران مبنی بر بررسی مجدد پرونده خود را تکذیب کرد.
طوسی، قاری مشهور که پیش از این در قوه قضاییه پروندهای به اتهام آزار کودکان علیه او باز شده بود، در گفتوگو با اعتمادآنلاین بررسی مجدد پرونده خود را تکذیب کرد.
آقای مسعود پزشکیان دو روز پیش در مجلس از وضع و حال بغرنج کنونی کشور…
«برای دوستدار راستین سینما، حسین سبزیان (م.)» مقدمه: مسأله در گزارش جنجالبرانگیز یعقوبی (درگذشت: اوایل…
در دورانی که رهبر حکومت بهجای دانشافزایی و تدبیر، به دنبال افزودن سوخت و برد…