دبیر کل جبهه پایداری: عریانی دختر و پسرها نتیجه حرامخواری برخی است
مرتضی آقاتهرانی٬ دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی٬ گفت: «زمانی که آدم در بهشت میوه ممنوعه را خورد لباسش ریخت و اکنون عریانی دختران و پسران در جامعه به علت حرام خوردن برخی است که سبب ریختن حیای دختران و پسران شده است.»/ایسنا
تعرضی به ابرنفتکش انگلیسی در خلیج فارس نشده است
ساعاتی پس از انتشار اخباری از توقف «مشکوک» یک ابرنفتکش بریتانیایی در خلیج فارس، یک مقام دریایی این کشور به خبرگزاری رویترز گفت که این کشتی «امن و امان» است.
پس از آن که ابرنفتکش «پاسیفیک وویجر» با پرچم بریتانیا روز شنبه در آبهای خلیج فارس توقف کرده و وضعیت خود را به «خارج از فرمان» تغییر داد، این گمانه در شبکههای اجتماعی مطرح شد که ایران در توقف این ابرنفتکش نقشی داشته است.
خبرگزاری صداوسیمای ایران بلافاصله به نقل از یک «منبع آگاه» این خبر را تکذیب کرده و آن را «مجعول» خواند./رادیو فردا
محمدباقر قالیباف، رییس بنیاد مستضعفان میشود
محمدباقر قالیباف، رییس بنیاد مستضعفان میشود.
شنیدههای حکایت از آن دارد که محمدباقر قالیباف بالاخره تیرماه امسال به عنوان رییس بنیاد مستضعفان و جایگزین محمد سعیدیکیا انتخاب خواهد شد.
در صورتی که محمدباقر قالیباف به ریاست بنیاد مستضعفان برسد «نگرانیهایی در مورد سوءاستفادههای احتمالی از قابلیتهای این بنیاد در راستای فعالیتهای انتخاباتی به وجود خواهد آمد و البته برنامهریزی بلندمدت قالیباف برای انتخابات ۱۴۰۰ نیز محتمل به نظر میرسد.»/روزنامه اعتماد
پزشکان زیر بار پیوند عضو از اعدامیان نمیروند
علی جعفریان٬ رییس بخش پیوند کبد بیمارستان امام خمینی٬ گفت که پزشکان حاضر به انجام پیوند اعضای محکومان به اعدام نخواهند شد.
علی جعفریان افزود: «وقتی موضوع اهدا مطرح است، فرد حتی برای بعد از مرگش موافقت میکند که اعضایش را اهدا کند، کارت اهدای عضو دریافت میکند و خودش مایل به اهدای عضو است، اما فرد اعدامی اصلا چنین شرایطی ندارد و معنای تمایل برای او معلوم نیست.»
او چنین کاری را خلاف اخلاق پزشکی دانسته است.
پیش از این دکتر ایرج فاضل، رییس جامعه جراحان در ایران، در نامهای به ابراهیم رئیسی به زمینهسازی قانونی برای پیوند اعضای اعدامیان اعتراض کرده است./ایسنا
کشف باند بزرگ جعل مدارک دانشگاهی در ایران
یک باند بزرگ جعل مدارک دانشگاهی در سطح کشور با تلاش حراست دانشگاه آزاد و مراجع امنیتی و قضایی کشف و متلاشی شد.
این فعالیت در پی رویکرد جدید دانشگاه در دوره جدید در پی تاکید رئیس هیات امنا و رئیس دانشگاه برای صیانت از حیثیت دانشگاه و اعتبار مدارک دانشگاهی است، که حراست دانشگاه موظف به رسیدگی و شناسایی باندهای جعل مدارک دانشگاهی شد.
در پی اقدامات پیگیر حراست یک باند بزرگ جعل شناسایی و با همکاری مراجع نامبرده خصوصاً دستگاه قضایی کل شبکه عاملین و مرتبطین شناسایی و تعدادی از متهمین به همراه کلیه ادوات مجرمانه دستگیر و دفاتر متخلف پلمپ شد.
جاعلین از سال ۱۳۸۵ به صورت حرفه ای و شبکه ای در سطح کشور فعالیت داشته و با راه اندازی دفاتر متعدد در استان های مختلف و راه اندازی سایتهای جعلی استعلام مدارک دانشگاهی نسبت به صدور مدارک جعلی مهم و بسیار زیاد در مقاطع تحصیلی مختلف در قبال دریافت هزینه تا ۱۰۰ میلیون تومان (برای هر مدرک) اعم از مدارک تحصیلی جعلی و دیگر مدارک مختلف و متعدد جعلی مربوط به ادارات و مراکز و بانک ها و سازمان ها برای استفاده در داخل و خارج کشور اقدام نموده اند و از این طریق نسبت به تحصیل اموال نامشروع بسیار هنگفت اقدام و با اموال بادآورده در کشورهای خارجی سرمایه گذاری داشته اند./خبرگزاری مهر
ثبت جنگلهای هیرکانی ایران در میراث جهانی یونسکو
یونسکو روز گذشته جنگلهای هیرکانی در شمال ایران را به فهرست میراث جهانی اضافه کرد.
نام جنگلهای هیرکانی – که قدمتی چندین میلیون ساله دارند – از نام قدیم گرگان (هیرکان) گرفته شده و در پنج استان ایران گسترده است.
این جنگلها در شمال ایران، در طول ساحل جنوبی دریای خزر و نیمرخ شمالی رشته کوههای البرز واقعند.
این جنگ پهن برگ درختان در طول ۸۵۰ کیلومتر خط ساحلی خزر کشیده شده و بین ۲۵ تا پنجاه میلیون سال قدمت دارد، در آن زمان بیشتر مناطق معتدل شمالی را این جنگلها پوشانده بود. در عصر یخبندان کواترنری این جنگلها کوچکتر شدند اما بعد با پایان عصر یخبندان دوباره گسترش یافتند.
این جنگلها پیشتر به عنوان یکی از دویست زیست بوم طبیعی جهانی در فهرست صندوق جهانی حیات وحش ثبت شده بودند. جنگلهای هیرکانی بجز انواع گیاهان و جانوران، محل زندگی حدود هفت و نیم میلیون نفر هم به شمار میرود.
این جنگلها از نظر پوشش گیاهی بسیار غنی هستند -بیش از ۳۲۰۰ گونه گیاهی. با اینکه حدود هفت درصد خاک ایران را میپوشانند اما ۴۴ درصد آوندداران شناخته شده در ایران در این جنگلها هستند. تا کنون ۵۸ گونه پرنده و ۵۸ گونه پستاندار از جمله یوزپلنگ معروف ایران در این جنگلها شناسایی شدهاند./ایسنا
خبرهای روز گذشته را از اینجا بخوانید