زیتون– اردیبهتشت ماه امسال حساب کاربری در توییتر زنان ایرانی را به «صیعه» نیروهای حشد الشعبی شدن دعوت کرد.
این توییت به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و بارها باز نشر شد.
تا جایی که حتی مهناز افشار٬ هنرپیشه٬ نیز نسبت به آن واکنش نشان داد.
در همان روزها طلبهای دیگر در همدان به قتل رسید. همزمانی این دو اتفاق موجی از اعتراض و خشم را متوجه مهناز افشار کرد. عدهای از کاربران موسوم به «ارزشی» در توییتر و دیگر شبکههای اجتماعی مهناز افشار را مسبب اصلی «قتل طلبه همدانی» معرفی کردند.
این طلبه مازندرانی دراینباره شکایتش به خبرگزاری فارس گفته بود: «من با کسی که با استفاده از تصویر من سوءاستفاده میکند حرفی ندارم، او یک فرد معاند و بیمعرفت است اما حرف حساب من با سلبریتیهایی است که مطالب را بدون تحقیق منتشر میکنند و منجر به یتیم شدن فرزندان این روحانی همدانی شدند.»
کار به جایی رسید که ۱۲ اردیبهشت ماه حکم احضار مهناز افشار٬ هنرپیشه٬ صادر شد؛ هرچند که او آن زمان در ایران به سر نمیبرد.
جواد جاویدنیا، معاون دادستان کل در امور فضای مجازی، در این ارتباط خبر داده بود که «اقدامات لازم در دستگاه قضایی در حال انجام است.»
پس از آن نیز احسان خاکزاد شاهاندشتی، وکیل مدافع غفار دریاباری، طلبه مازندارنی (شاکی مهناز افشار) تصویر درخواست نیابت صادره از سوی دادسرای بابل به دادسرای ناحیه ۳۱ تهران درباره احضار مهناز افشار را تایید کرده است.
او به خبرگزاری تسنیم گفته بود : «متهم با بازنشر نابخردانه تصویر و متنی جعلی که از موکل در فضای توییتری منتشر و تا قبل از آن هم دیده نشده بود، باعث شد این طلبه از همه جا بیخبر مورد هجمه افراد و تهدید و توهین قرار گیرد.»
دادیار شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب بابل از دادسرای تهران خواسته بود که مهناز افشار را احضار و در صورت عدم حضور جلب کند.
این طلبه٬ وکلای او و معاون دادستان در حالی علیه مهناز افشار اعلام جرم کردند که بر اساس برخی اخبار منتشر شده٬ این طلبه که مدعی بود از تصویر او برای یک صفحه فیک استفاده شده و از مهناز افشار شکایت کرد، به اتهام تعلق صفحهی فیک بخودش، دستگیر و تحت اختیار دستگاههای امنیتی است.
5 پاسخ
سالهاست که در حوزه های علمیه به وفور می توان افرادی را دید که نه فهم فقهی و دینی قابل قبولی دارند نه شخصیت اجتماعی و فرهنگی محترمی دارند و نه اساسا به عنوان یک فرد دیندار ، پایبندی به رفتار دینی اخلاقی دارند ، دلیلش هم سیاسی و اقتصادی و مالی شدن وضعیت آموزش دینی در ایران هست و البته یک راه ساده برای دستیابی به قدرت هم شده . در این وضعیت ورود افراد بی سواد و بی هویت و سودجو امری بدیهی می شود . این فرد هم مطمئنا یک سودجو و شاید هم یک جویای نام و شاید هم یک ماموریت فرهنگی برای خودش تعریف کرده و آنرا دنبال می کند.
صاحب آن دعوت زشت ، هر کسی که باشد ، مطمئن باشید نه واقعا مسلمان هست و نه واقعا کسی را دعوت به صیغه شدن کرده است ، او هر که باشد فقط خواسته روی آتش عرب ستیزی و نفرت از عربها بنزین بریزد و بس.
این “اخبار منتشره” در آخر متن فوق، کجا منتشر شده؟
واقعا؟
باور کنیم؟
چرا؟ دلیل، سند، مدرک؟
دروغ محض
دروغ نباف
دیدگاهها بستهاند.