پرسشی در خصوص مسائل مطرح شده در مجموعه تلویزیونی گاندو پاسخ داد: دولت در شش سال گذشته به رفتارهای صدا و سیما که در برنامههای مختلف سعی میکنند به دولت انتقاد کنند و برخوردی با حالت جناحی و حزبی با دولت داشته است عادت کرده است.
او ادامه داد: تلاش کردیم تا جایی که امکان دارد این مسائل حل شود و اوضاع آرامتر شود. همچنین فکر میکردیم وقتی شرایط کشور اینگونه است و دشمن خارجی وجود دارد و فشارهایی به کشور وارد میشود و گرانیهایی وجود دارد، صدا و سیما با دولت همراهی و به او که خط مقدم جبهه است کمک میکند.»
رییس دفتر رییس جمهوری با تاکید بر اینکه در اینکه سریالی ساخته شود مشکلی وجود ندارد افزود: «اینکه در یک سریال مطالبی را مطرح میکنند که به گفته نویسنده آن ۸۰ درصد آن حاصل تخیل است، این سوال ایجاد میشود که چرا در ابتدا به مردم میگویند که سریال بر اساس یک موضوع واقعی است و سپس طوری صحنه سازی میکنند که ذهن مردم را نسبت به موضوعات مختلف مشغول کنند.»
واعظی با بیان اینکه متاسفانه در سریال گاندو بر اساس گزارشی که به ما رسیده است جایگاه قوه قضائیه، دبیرخانه و شورای عالی امنیت ملی در صحنههایی تنزل داده شده است گفت: «با وزارت خارجهای که امروز در خط مقدم جبهه مقابله با دشمنان است در این سریال برخورد بدی شده است و همچنین این اتفاق درباره وزارت اطلاعات کشور نیز افتاده است. در نهایت تلاش شده در ۳۰ قسمتی که این سریال به نمایش در آمده، عدهای را مسئولان انقلابی و ارزشی و عدهای را افراد نفوذپذیر و نفوذپرور و غرب گرا و وابسته به خارج معرفی کنند.»/ایرنا
منابع خبری کردستان عراق از بمباران توپخانهای برخی مناطق اقلیم کردستان عراق توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر دادند.
یک وبسایت محلی به نقل از احسان چلبی، شهردار شهر سیداکان در کردستان عراق، گزارش داد که در جریان این حملات، یک دختر ۱۸ ساله کشته شده و دو نفر از برادران او که ۱۴ و ۲۳ ساله بودهاند، مجروح شدهاند.
شهر سیداکان در ۹۰ کیلومتری اربیل، مرکز اقلیم کردستان عراق، قرار دارد.
به گفته این مقام محلی، این حملات توپخانهای موجب آتشسوزی در برخی از مناطق اطراف این شهر شده است./وبسایت روداو
کیهان در یادداشتی به قلم حسین شریعتمداری نوشت: دولت انگلیس با توقیف نفتکش ایران در پی آن بوده است که اقتدار نظامی ما را به چالش بکشد تا به زعم خود تحقیر آمریکا را که با انهدام پیشرفتهترین پهپاد جاسوسی آن صورت گرفته بود تا حدودی جبران کرده باشد.
بنابراین تاخیر ما در پاسخ به این دزدی دریایی میتواند انگلیس را به هدف تبلیغاتی خود نزدیک کند، چرا که به یقین انگلیس نمیتواند نفتکش ایران را برای مدتی طولانی در توقیف نگه دارد و به خوبی میداند که دست ایران برای اقدام متقابل بسته نیست و رزمندگان اسلام انگشت بر ماشه ایستادهاند.
اما اگر اقدام متقابل ما با تاخیر روبرو شود که تاکنون شده است، صورت مسئله این خواهد بود که انگلیس نفتکش ایران را توقیف کرده و سپس آزاد کرده است بیآنکه از جانب ایران با واکنشی روبرو شود! از این روی حفظ هیمنه و اقتدار جمهوری اسلامی در آن است که قبل از رفع توقیف از نفتکش خود، پاسخ سنگین و پشیمانکنندهای به دزدان دریایی انگلیس بدهد و این الگو را در جهان ثبت کند که ایران هیچ تعرض و تجاوزی را بیپاسخ نخواهد گذاشت.
ممکن است گفته شود که طی چند روز اخیر هیچ شناور انگلیسی از تنگه هرمز عبور نکرده و یا جرأت نزدیک شدن به آبهای ساحلی کشورمان را نداشته است. این توضیح اگر هم واقعی باشد، فرمول یاد شده را به نفع ما تغییر نخواهد داد بلکه ماجرا کماکان اینگونه خواهد بود که ایران در مقابل توقیف غیر قانونی نفتکش خود هیچ واکنش مشابهی نشان نداده است، مگر اینکه رسما اعلام کنیم، تنگه هرمز را به روی کشتیهای نفتکش و تجاری انگلیس بستهایم و هر شناور انگلیسی را که به تنگه هرمز و آبهای ساحلی کشورمان نزدیک شود، توقیف خواهیم کرد.
اینگونه است که باید قبل از رفع توقیف از نفتکش ایرانی دست به کار شد و فرصت انتقام از دزدان دریایی انگلیس را از دست نداده و در تاریخ ثبت کرد.
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه٬ گفت که «پیشنهادی برای مبادله زاغری با نفتکش مطرح نشده است».
ظریف در ادامه اقدام بریتانیا در توقیف ابرنفتکش حامل نفت ایران را «راهزنی» نامیده و گفت: «تاکنون پیشنهادی از سوی بریتانیا مبنی بر مبادله نازنین زاغری با نفتکش ایرانی مطرح نشده است.»
اشاره وزیر خارجه جمهوری اسلامی به گمانهای است که چند روزی است در شبکههای اجتماعی مطرح شده است: گمانه مبادله نازنین زاغری، شهروند ایرانی بریتانیایی، که در اوین محبوس است با نفتکش ایرانی توقیف شده در آبهای جبلالطارق.
دولت جبلالطارق روز ۱۳ تیر در بیانیهای رسمی از توقیف یک ابرنفتکش به نام «گریس ۱» در آبهای خود خبر داد. جبلالطارق تحت حاکمیت بریتانیا اداره میشود و در توقیف ابرنفتکش نیروی دریایی بریتانیا نیز مشارکت داشت./ایلنا
کمال هادیانفر٬ رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از وضعیت ایمنی برخی خودروهای داخلی شدیدا انتقاد کرد و گفت: «برخی خودروسازان ارابه مرگ تولید میکنند.»
او افزود که خودروهایی مانند پراید و آر دی که ایمنی ندارند نباید در جاده ها تردد کنند./ایسنا
خبرهای روز گذشته را از اینجا بخوانید
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…