پاسخ رسمی شورای نگهبان به چرایی حذف گزارش انتخابات سال ۸۸: زیاد حرف می‌زنید

زیتون– عباسعلی کدخدایی٬ سخنگوی شورای نگهبان٬ امروز (شنبه) گفت: «به نظر من اینها ادعاهای مضحکی است که اصلا قابل پاسخ نیست.»

محمدرضا خاتمی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نائب رثیس مجلس ششم که پیش از این به دلیل اظهارنظر درباره ادعای تقلب در انتخابات سال ۸۸  به دادگاه احضار شده بود، بعد از اعتراض به حکم دادگاه و نحوه برگزاری دادگاه خود٬ ۲۰ تیرماه متن دفاعیات خود را برای سران قوا ارسال کرد.

او پیش از این اعلام کرده بود که جلسات دادگاهش برخلاف اینکه اعلام شده بود که علنی برگزار می‌شود، علنی نبوده و قاضی دادگاه اجازه انتشار دفاعیاتش را نداده است.
بر همین اساس او در نامه‌ای متن دفاعیات خود را که تا کنون اجازه انتشار آن به‌وسیله رسانه‌ها داده نشده بود را به سران قوا ارسال کرد. (متن کامل این دفاعیات  در اینجا ببینید ⁨گزارشی به جمهور) ⁩ در بخش‌هایی از این دفاعیه٬ به گزارش شورای نگهبان از انتخابات سال ۸۸ که در وب سایت این نهاد موجود بود٬ اشاره شده بود.
چند ساعت پس از انتشار دفاعیات محمدرضا خاتمی٬ متن گزارش شورای نگهبان از وب سایت این نهاد حذف و نسخه جدیدی٬ با اطلاعات متغایر٬ اضافه شد.
این اقدام شورای نگهبان با واکنش جدی افکار عمومی مواجه شد.
سخنگوی شورای نگهبان در خصوص چرایی این اقدام گفت: «حرف زیاد می‌زنند اما همه آنها را که نباید پاسخ داد. همان اطلاعیه شورای نگهبان در این خصوص کفایت می‌کند.اگر آقایان مدرکی دارند ارائه کنند بررسی می‌کنیم.»

کدخدایی در همین راستا اضافه کرد: «ادعای مزخرفی که مطرح شده بدتر از فیلمی است که بخواهند برای ما بسازند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. این جناب به جای اظهار فضل در مواردی که اصلا به جایگاه حقوقی اش ربط ندارد باید پاسخ دهد چرا مستندات یک واقع تاریخی را از وبسایتش حذف کرد وبعد دوباره آن را بارگذاری گرده است.آن قاضی هم باید بگوید وقتی فرد بازداشت شده با زحمت مستندات ادعای خود در مورد تقلب را ارائه کرده است با کدام ترازوی عدالتش ،چشمش را بر روی مستندات می بندد و بر جکم ظالمانه اش اصرا رمی ورزد؟برای همین رفتارهای ظالمانه است که مردم اعتمادی به قوه قضائیه ندارند.آب در هاون نکوبید .

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »