فریبا عادلخواه، شهروند دو تابعیتی٬ مدت یک ماه است که در بازداشت نیروهای اطلاعات سپاه به سر میبرد.
او که پژوهشگر موسسه مطالعات سیاسی پاریس (سیانس پو) است مدتی پس از بازگشت به ایران، در روز ۱۷ خرداد ماه ۱۳۹۸، توسط نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران در منزل شخصی خود در تهران بازداشت شده است.
او تابعیت دوگانه ایرانی و فرانسوی دارد.
دلیل بازداشت فریبا عادلخواه رسما اعلام نشده اما گفته شده او به جاسوسی برای فرانسه متهم است.این پژوهشگر به طور مرتب میان ایران و فرانسه تردد داشته است./رادیو زمانه
جمعی از فعالان سیاسی اصلاحطلبان با انتشار بیانیهای از روند رسیدگی به پرونده محمدرضا خاتمی در قوه قضائیه انتقاد کردند.
امضاکنندگان این بیانیه به روند رسیدگی پرونده محمدرضا خاتمی و صدور حکم دو سال حبس برای او انتقاد کردند و خواستار تجدیدنظر در رای دادگاه شدند.
این بیانیه به امضای بیش از ۱۵۰ چهره اصلاحطلب از جمله سعید حجاریان، علی تاجرنیا، عبدالله رمضانزاده، محمد کیانوشراد، عبدالله ناصری و مرتضی مبلغ، آذر منصوری، شهیندخت مولاوردی رسیده است.
محمدرضا خاتمی، دبیرکل سابق جبهه مشارکت و نایب رئیس مجلس ششم اخیرا به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی درباره حوادث سال ۸۸ به دو سال زندان محکوم شد./امتداد
طرح متمم به بودجه دفاعی ایالات متحده که هرگونه اقدام نظامی علیه ایران از سوی کاخ سفید را منوط به کسب مجوز کنگره میکند، در مجلس نمایندگان و با نتیجه ۲۵۱ بر ۱۷۰ تصویب شد.
«الیوت انگل» نماینده دموکرات ایالت نیویورک و «رو کانا» نماینده دموکرات ایالت کالیفرنیا در مجلس نمایندگان، این متمم را تنظیم و معرفی کرده بودند.
این طرح برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تصویب سنا و امضای رئیس جمهوری آمریکا را دارد./صدای آمریکا
رسول منتجبنیا گفت که اصلاح طلبان به عنوان جناحی ریشه دار و اصیل باید با رهبری ارتباط داشته و تحت حمایت او قرار گیرند.
او ادامه داد: «رهبری مانند پدری است که باید دستشان را بر سر همه مردم و طیف هایی سیاسی و افراد چه مسلمان و چه غیر بکشند و هر کسی که در این کشور زندگی می کند باید تحت حمایت و تفقد ایشان باشد.»
قائم مقام سابق حزب اعتماد ملی با بیان اینکه رهبری متعلق به همه ملت است ادامه داد: «همه باید با ایشان در تماس باشند. اصلاح طلبان به عنوان جناحی ریشه دار و اصیل و گسترده باید با رهبری ارتباط داشته و تحت حمایت قرار گیرند. این کار باید انجام شود.»/خبرآنلاین
جلسه رسیدگی به پرونده قتل میترا استاد، همسر دوم شهردار پیشین تهران صبح امروز به صورت علنی در دادگاه کیفری تهران آغاز شد.
در ابتدای این جلسه، قاضی کشکولی، رئیس شعبه نهم دادگاه کیفری گفت: «متاسفانه در این پرونده برخی دستگاههای اجرایی سعی کردند در امور قضائی دخالت کنند و باعث تشویش اذهان عمومی شدند.»
خبر قتل میترا استاد ظهر سهشنبه هفتم خرداد ۱۳۹۸ در رسانههای رسمی ایران منتشر شد. ساعاتی پس از این حادثه، محمد علی نجفی با مراجعه به پلیس آگاهی تهران، به قتل همسرش اعتراف کرد./ایسنا
اخبار روز گذشته را اینجا بخوانید
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…