افشای دلیل تحریم ظریف: خودداری از دیدار با ترامپ به رغم دعوت کاخ سفید

زیتون-نشریه نیویورکر به نقل از منابع دیپلماتیک اعلام کرد که ظریف در جریان سفر اخیر خود به نیویورک، برای دیدار با ترامپ به کاخ سفید دعوت شده است.

این رسانه آمریکا سناتور رند پال دو هفته پیش در جریان دیدارش با محمدجواد ظریف، در نیویورک از او برای دیدار و گفت‌وگوی مستقیم با دونالد ترامپ در کاخ سفید دعوت کرده بود.

به نوشته نیویورکر، دیدار رند پال و مشاور ارشد او با محمدجواد ظریف حدود دو هفته پیش، ۲۴ تیر، در اقامتگاه نماینده ایران در سازمان ملل «که آپارتمانی زیبا در خیابان پنجم و در نزدیکی موزه متروپولیتن است» انجام شد.

در هفته‌های اخیر گزارش‌هایی منتشر شد که رند پال، سناتور جمهوری‌خواه، در پی جلب موافقت دونالد ترامپ برای دیدار و گفت‌وگو با وزیر خارجه جمهوری اسلامی است.

رادیو فردا خبر داد که رابین رایت در مقاله‌اش در نشریه نیویورکر از قول دیپلمات‌های آمریکایی و ایرانی مطلع از موضوع نوشت که رند پال به محمدجواد ظریف پیشنهاد کرده به کاخ سفید برود و نظراتش درباره روابط ایران و آمریکا را مستقیما با رییس‌ جمهوری آمریکا در میان بگذارد.

به گفته نیویورکر، محمدجواد ظریف در پاسخ به دعوت رند پال گفته است که برای تصمیم‌گیری در این باره باید با تهران مشورت کند و در نهایت، آن‌چنان‌که نیویورکر نوشته است، رهبران ایران اجازه چنین دیداری را نداده‌اند.

هیچ یک از مقام‌های آمریکا و ایران تاکنون واکنشی به این گزارش نشان نداده‌اند و به نوشته نیویورکر، سخنگوی کاخ سفید نیز از اظهار نظر درباره آن خودداری کرده است.

نیویورکر نوشته است که دو هفته پس از این دیدار و پاسخ منفی محمدجواد ظریف به این دعوت، وزارت خزانه‌داری آمریکا وی را روز چهارشنبه، ۹ مرداد، در فهرست تحریم‌های خود قرار داد.

به نوشته بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، «ظریف به نمایندگی یا از طرف رهبر جمهوری اسلامی عمل می‌کند یا به طور مستقیم یا غیرمستقیم برای (رهبر) کار می‌کند».

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. آقای خامنه ای قبلا هم همین رفتار را با آقای خاتمی داشته پس احتمال دارد موضوع صحت داشته باشد. وای بر ملتی که چنین رهبران خودرای، لجوج و بی فکر و نیز چنین دولتمردان زبون و بیچاره ای دارد. چه اشکالی داشت آقای خاتمی و آقای ظریف با مقامات امریکایی ملاقات میکردند و اگر در بازگشت آقای خامنه ای ایراد میگرفت میتوانستند بگویند ما صلاح کشور را در این دیدیم اگر شما بهتر میتوانید اداره کنید خودتان به عهده بگیرید و کنار میرفتند. حداقل در تاریخ روسفید می شدند.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »