تعداد زندانیان محیط زیست در اعتصاب غذا به پنج تن افزایش یافت

زیتون–  پیشتر خبر اعتصاب سه تن از زندانیان محیط زیست منتشر شده بود.

بر اساس آن خبر  نیلوفر بیانی و سپیده کاشانی دست به اعتصاب غذا زده بودند.

امروز نیز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه امیرحسین خالقی٬ طاهر قدیریان و هومن جوکار هم در اعتراض به ادامه بازداشتشان اعتصاب غذا کردند.

این پنج تن از زندانیان محیط زیست در حالی که بیش از بیش از ۵۰۰ روز از بازداشت موقت آنان می‌گذرد٬ دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

پیشتر دیده بان حقوق بشر در بیانیه ای از مقامات جمهوری خواسته بود تا «دسترسی کافی آنها به مراقبت پزشکی را تضمین کنند.»

فعالان محیط زیستی زندانی در ایران در بند ۲-الف زندان اوین هستند که تحت نظارت سازمان اطلاعات سپاه پاسداران قرار دارد.
همچنین مایکل پیج، معاون مدیر بخش خاورمیانه دیده‌بان حقوق بشر نیز، گفت «اعضای مؤسسه میراث حیات وحش پارسیان بیش از ۵۵۰ روز پشت میله‌های زندان به سر برده‌اند و مقامات ایران هیچ مدرکی درباره جرایم ادعایی‌شان ارائه نکرده‌اند.»

آقای پیج گفت که مقامات ایران باید به بی‌عدالتی علیه فعالان محیط زیست بازداشت شده خاتمه دهد و آن‌ها را آزاد کند.

گروهی از فعالان محیط زیست ایران بهمن ماه سال ۱۳۹۶ توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شدند. اتهام این افراد «جاسوسی» عنوان شده بود و کمی بعدتر اتهام چهارنفر از آن‌ها به «فساد فی‌الارض» تغییر پیدا کرد.

کاووس سیدامامی از جمله این بازداشت‌شدگان بود که دو هفته بعد از بازداشت، خبر مرگ او در زندان منتشر شد. مقام‌های جمهوری اسلامی علت مرگ او را خودکشی عنوان کردند؛ اما خانواده سیدامامی این ادعا را رد کرده است.

پیشتر کمپین حقوق‌بشر در ایران به نقل از «منابع مطلع و نزدیک» به آن‌ها نوشته بود که این افراد «با تهدید به مرگ» مجبور شده‌اند که علیه خود اقرار کنند.

هومن جوکار، طاهر قدیریان، مراد طاهباز، سپیده کاشانی، نیلوفر بیانی، امیرحسین خالقی، سام رجبی و عبدالرضا کوهپایه از جمله فعالان محیط زیست بازداشتی در ایران هستند. پوریا سپهوند، کارشناس موسسه حیات وحش میراث پارسیان، نیز بهمن سال گذشته بازداشت شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »