هفت هزار پلیس مخفی امنیت اخلاقی در خیابان‌های تهران

زیتون- حسین ساجدی‌نیا، رییس پلیس تهران از شروع کار بیش از هفت هزار «مأمور نامحسوس امنیت اخلاقی» در شهر تهران برای گزارش ناهنجاری‌ها خبر داد.

به گفته سرتیپ ساجدی‌نیا، این مأموران زن و مرد در صورت مشاهده مواردی مانند مزاحمت برای نوامیس، آلودگی صوتی، کشف حجاب در خودرو و انجام حرکات نمایشی در خیابان شماره پلاک خودرو را برداشته و از طریق سامانه پیامکی به مرکز پلیس امنیت اخلاقی اطلاع می‌دهند.

پلیس امنیت اخلاقی که به گشت ارشاد معروف است از هفته گذشته و با آغاز فصل گرما فعالیت خود را در معابر و میادین شهر تهران تشدید کرده است. این نیرو وظیفه برخورد با مواردی مانند حجاب نامناسب زنان را بر عهده دارد.

به گفته ساجدی‌نیا، فعالیت پلیس‌های مخفی امنیت اخلاقی، مکمل گشت‌های حاضر در سطح شهر از جمله در مجتمع‌های تجاری و بزرگراه‌ها خواهد بود. رییس پلیس تهران می‌گوید که مأموران نامحسوس امنیت اخلاقی که آموزش‌های لازم را دیده‌اند به عنوان پلیس و ضابط قضایی شناخته می‌شوند و احکام قضایی لازم نیز در این خصوص اخذ شده است. با وجود این آقای ساجدی نیا گفته است که این مأموران حق برخورد مستقیم با شهروندان را ندارند و کار آنها تنها جمع‌آوری و گزارش اطلاعات است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. علاوه بر دستگاه عریض و طویل رسانه ملی ، سالیانه حدود شش هزار میلیارد تومان بودجه دولتی سازمان تبلیغات اسلامی و سازمانها مشابه است و نتیجه اینکه برای امنیت اخلاقی پایتخت نیاز به هفت هزار نفر بپای مخفی است ، اگر این پولها در راه ایجاد شغل برای جوانان میشد نتیجه بهتر نبود ؟!

  2. ایکاش بجای هفت هزار نفر فقط هفتصد نفر برای پیدا کردن و محاکمه کردن اختلاس کنندگان بکار میگرفتند

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »