وزارت خارجه آمریکا فهرست اشخاص حقیقی و حقوقی ناقض حقوق بشر در ایران را به کنگره ارائه داد

زیتون– وزارت خارجه آمریکا در گزارشی به کنگره، فهرستی از اشخاص حقیقی و حقوقی را که در نقض حقوق بشر در ایران دست دارند، ارائه داده است.

در این گزارش که متن آن روز سه‌شنبه ۱۵ مرداد منتشر شد، گفته می‌شود، پیرو اختیاراتی که طبق قانون به وزیر خارجه محول شده است، فهرستی از افراد و نهادهایی که توسط وزیر خزانه‌داری، با مشاوره یا به توصیه وزیر خارجه، به عنوان ناقضان حقوق بشر شناسایی شده‌اند ارائه می‌گردد.

صدای آمریکا خبر داد که وزارت خارجه در این گزارش خود همچنین آخرین موارد تحریمی که ۲۴ ژانویه ۲۰۱۹ اعلام شد و طی آن نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، لشکر فاطمیون و لشکر زینبیون به فهرست تحریم‌ها اضافه شدند و نیز تحریم بانک‌های قوامین و آینده در ۵ نوامبر ۲۰۱۸، ذکر شده است.

عباس جعفری دولت آبادی دادستان سابق تهران، حسن فیروزآبادی رئیس سابق ستاد مشترک نیروهای مسلح ایران و مشاور نظامی ارشد رهبر جمهوری اسلامی، محمدعلی جعفری فرمانده سابق سپاه پاسداران، اسماعیل احمدی مقدم فرمانده سابق نیروی انتظامی، صادق آملی لاریجانی رئیس سابق قوه قضائیه و غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی سابق این قوه، سعید مرتضوی دادستان اسبق تهران و رئیس سابق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، عزت‌الله ضرغامی رئیس سابق سازمان صدا و سیما و مرتضی تمدن استاندار سابق تهران، از جمله افرادی هستند که به عنوان ناقض حقوق بشر در ایران به کنگره معرفی شده‌اند.

از جمله نهادهایی که در این گزارش به نام آنها اشاره شده و تحت تحریم قرار گرفته‌اند عبارتند از: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی قدس سپاه پاسداران، نیروی مقاومت بسیج، لشکر فاطمیون، لشکر زینبیون، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، وزارت امنیت و اطلاعات، سازمان زندان‌های تهران، زندان اوین، زندان رجایی شهر، گروه انصار حزب الله، بانک قوامین، بانک آینده مرکز تحقیقات جرائم سازمان یافته، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پلیس جرائم سایبری، شورای نظارت بر مطبوعات و شورای عالی فضای مجازی.

در انتهای گزارش تاکید شده است که وزیر خارجه ایالات متحده به وظایف که طبق قانونی بر او محول شده است، از جمله ارسال فهرست‌های بروز شده به کمیته‌های مرتبط کنگره، ادامه خواهد داد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »