خانواده علیرضا شیرمحمدعلی خواستار محاکمه مسئولان زندان شدند

زیتون– محمدهادی عرفانیان٬وکیل خانواده علیرضا شیرمحمدعلی، زندانی سیاسی که در زندان فشافویه به قتل رسید با اعلام اعتراض خانواده این زندانی سیاسی به رای دادگاه گفت که خانواده این فعال سیاسی خواستار محاکمه عاملان و مقصران قتل فرزندشان هستند.

محمدهادی عرفانیان امروز (چهارشنبه) در گفت‌وگو با ایرنا ضمن اعلام این خبر گفت که «یک بحث ما موضوع قاتلان بود و دیگری مقصران این حادثه فجیع؛ یعنی کسانی که با قصورشان این فرصت را به آن دو زندانی دادند که آقای شیرمحمدعلی را به قتل برسانند.»

این وکیل دادگستری با بیان این که در پرونده شیرمحمدعلی دادگاه فقط برای عاملان رأی صادر کرد و به مسئله مقصران این حادثه وارد نشده است، گفت: «ما به رأی دادگاه اعتراض کرده‌ایم چون درخواست ما این بود که مقصران این حادثه از مدیرکل سازمان‌ زندان‌ها تا رئیس زندان و افسر نگهبان شب نیز محاکمه شوند.»

«علیرضا شیرمحمدعلی» زندانی سیاسی در زندان فشافویه تهران شامگاه دوشنبه ۲۰ خرداد با ضربات چاقو مورد حمله دو نفر از زندانیان قرار گرفت و جان باخت.

این زندانی سیاسی سال گذشته به علت فعالیت‌هایش در فضای مجازی دستگیر شد.

او به اتهام‌های توهین به مقدسات٬ توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی، توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام به هشت سال حبس تعزیری محکوم شده بود. قرار بود دادگاه تجدیدنظر او تا یک ماه دیگر برگزار شود.

این زندانی سیاسی پیشتر در اعتراض به رعایت نشدن قانون اصل تفکیک جرایم و برای انتقال به زندان اوین دست به اعتصاب غذا زده بود. فعالان و سازمان‌های حقوق بشری در رعایت نشدن اصل تفکیک جرایم که زندانیان سیاسی را در کنار زندانیان خطرناک قرار می‌دهد بارها هشدار داده‌اند.  ایران می‌گوید این اصل در زندان‌ها رعایت می‌شود.

پیشتر محمدهادی عرفانیان کاسب، وکیل علیرضا شیرمحمدعلی در گفت‌وگو با ایرناپلاس خبر از آن داده بود که تعداد ضربات وارد شده به این زندانی سیاسی بیش از ۳۰ ضربه بوده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »