در خواست عجیب نیروهای امنیتی از نوشین جعفری و شیوا نظرآهاری

تهدید خانواده‌ها

زیتون– نوشین جعفری٬ زندانی سیاسی٬ هفته گذشته با یکی از فعالین حقوق بشری از داخل زندان تماس گرفته و با حالی بد از او در خواست پسورد توییتر و ایمیل اکانت توییتری «یار دبستانی» را کرد.

نوشین جعفری در تماس با شیوا نظرآهاری٬ فعال حقوق بشری که مدتی است در خارج از کشور به سر می‌برد٬ گفته است در صورتی که این پسوردهای این حساب کاربری در توییتر در اختیار نیروهای امنیتی قرار نگیرد٬ خانواده شیوا نظرآهاری در ایران تحت فشار قرار خواهند گرفت.

شیوا نظرآهاری٬ فعال حقوق بشر٬ امروز ضمن انتشار این فایل صوتی تاکید کرده است که هیچ ارتباطی با ادمین یا ادمین‌های اکانت یاردبستانی ندارد و حتی از وجود چنین حساب کاربری در توییتر خبرنداشته است.

این اولین بار است که یک زندانی سیاسی در دوران بازداشت و در انفرادی از طریق حساب کاربری‌اش در شبکه اجتماعی توییتر برای یک فرد دیگر فایل صوتی می‌فرستد.

به گزارش «زیتون» نوشین جعفری روز شنبه (۱۲ مرداد) بازداشت شده است.

او که از فعالان ستاد میرحسین موسوی بود٬ پیشتر نیز در بهمن ماه سال ۸۸ بازداشت شده بود. نوشین جعفری در زمان بازداشت از خبرنگاران روزنامه اعتماد بود و به دو سال حبس تعلیقی محکوم شد.

او طی سالهای گذشته به عکاسی از سینما و تئاتر روی آورده و پیشتر نیز یک نمایشگاه عکس برگزار کرده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »