Categories: خبرها

حسین فریدون برای تحمل حبس به زندان رفت

زیتون– وکیل حسین فریدون، برادر حسن روحانی، خبر داد که او امروز (چهارشنبه، ۲۴ مهر،) برای گذراندن حکم پنج سال زندان خود به زندان اوین رفته است.

حسین سرتیپی، وکیل مدافع حسین فریدون، گفت: «حسین فریدون شخصا با مراجعه به دادسرا برای اجرای حکم به زندان اوین منتقل شد.»

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه، روز سه‌شنبه، نهم مهر، از محکوم شدن برادر رئیس‌ جمهور ایران به پنج سال حبس به خاطر دریافت رشوه خبر داده بود.

خبرگزاری فارس دریافت «رشوه» از رسول دانیال‌زاده، یکی از بدهکاران بانکی را از جمله اتهامات حسین فریدون عنوان کرد.

برادر رییس جمهوری همچنین به جزای نقدی و رد مال به مبلغ ۳۱ میلیارد تومان محکوم شده‌است.

سخنگوی قوه قضائیه توضیح داده بود که «دادگاه تجدیدنظر رای نهایی را در مورد حسین فریدون صادر کرده‌است و حکم هفت سال حبس به پنج سال حبس تقلیل یافته‌است.»

فریدون در آستانه انتخابات ۱۳۹۶ ریاست‌جمهوری توسط ابراهیم رئیسی و محمدرضا قالیباف، دو رقیب حسن روحانی به فساد مالی متهم شد. او به «دخالت در برخی عزل ‌و نصب‌ها» نیز متهم شده است.

غلامحسین محسنی‌اژه‌ای٬‌سخنگوی وقت قوه قضاییه٬ تیرماه سال ۹۶ خبر داد که حسین فریدون به دلیل اینکه نتوانسته قرار وثیقه را تأمین کند به زندان معرفی شد.

محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت، پس از بازداشت حسین فریدون گفته بود: «این مسئله باید برای رئیس قوه قضائیه یا قوه مقننه نیز این‌گونه باشد و قوه قضائیه مستقل همان طور که با برادر رئیس‌جمهوری برخورد کرد با دیگران نیز برخورد خواهد کرد».

غلامحسین،اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه، روز سه‌شنبه در نشست خبری خود در مورد پرونده «رشوی‌گیری» برادر حسن روحانی همچنین گفت که «در این پرونده برای متهم دیگر حکم برائت صادر شده‌است همچنین در مورد خانمی که دادگاه بدوی دو سوم از حکم وی را تعلیق کرده بود، در دادگاه تجدیدنظر یک سوم باقی مانده حکم وی هم تعلیق شده‌است.»

Recent Posts

مناظره: آیا مذاکره بدون اعتماد ممکن است؟

به بهانه رسیدن نامه ترامپ به ایران

۲۳ اسفند ۱۴۰۳

آقای پزشکیان! یک دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی

آقای مسعود پزشکیان دو روز پیش در مجلس از وضع و حال بغرنج کنونی کشور…

۱۴ اسفند ۱۴۰۳

راز ماندگاری جمهوری اسلامی

حسن یوسفی اشکوری

۰۸ اسفند ۱۴۰۳

ابن­زبیر، کعبه و قبه­الصخره

«برای دوستدار راستین سینما، حسین سبزیان (م.)» مقدمه: مسأله در گزارش جنجال‌برانگیز یعقوبی (درگذشت: اوایل…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

به رهبر هشدار می‌دهم از لجاجت دست بردارد

مصطفی تاجزاده از زندان اوین:

۰۷ اسفند ۱۴۰۳

باید به نسل انقلاب مهسا اعتراف کنیم

در دورانی که رهبر حکومت به‌جای دانش‌افزایی و تدبیر، به دنبال افزودن سوخت و برد…

۰۷ اسفند ۱۴۰۳