برکناری شش قاضی «فاسد»

زیتون– محمدجعفر منتظری٬ دادستان کل کشور٬ امروز (پنجشنبه) خبر از آن داد که «در همین یکی دو هفته اخیر پرونده ۵ یا ۶ قاضی فاسد را در محکمه عالی رسیدگی و آن‌ها را از دستگاه قضایی منفصل کردیم.»

معاون اول قوه قضائیه نیز با اشاره به روند برکناری ۶ قاضی متخلف گفت: «نمی گذاریم به دلیل تخلف چند نفر ذهن مردم نسبت به دستگاه قضایی تغییر کند.»

ابراهیم رئیسی٬ رییس قوه قضاییه نیز در این رابطه در جمع خبرنگاران گفت: «سیستم به این صورت است که ابتدا تخلف به دادسرای انتظامی قضات گزارش می شود و حفاظت اطلاعات مسئول پیگیری تخلفات است. بر اساس قانون نظارت بر رفتار قضات مبنای ارزشیابی قضات است که پرونده بعد از بررسی به دادگاه می رود و وقتی حکم صادر شد متهم حق اعتراض دارد.»

او افزود: «بعد از اعتراض پرونده قاضی متخلف به دادگاه عالی می رود و حکم دادگاه عالی را رییس قوه قضائیه دستور اجرا می دهد.»

این اولین بار نیست که پس از تغییر ریاست دستگاه قضا برخی از قضات با اتهام فساد برکنار می‌شوند.

خردادماه امسال غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، معاون اول قوه قضائیه، در نشست خبری ویژه بزرگداشت هفته این قوه گفت ظرف ۱۲ ماه گذشته ۶۰ قاضی در ایران از کار برکنار شده‌اند.

او درباره دلایل انفصال قضات گفته بود: «یک دسته کسانی هستند که انفصال دائم از مشاغل قضایی و دولتی دارند و یک عده هم فقط از مشاغل قضایی انفصال پیدا کرده‌اند. عده‌ای هم با بازخریدی انفصال یافتند. عده‌ای نیز علاوه بر انفصال و سلب صلاحیت قضایی، به اتهامات‌شان رسیدگی می‌شود.»

برکناری این تعداد قاضی در حالی اعلام می‌شود که در سال ۱۳۹۶ تنها برای ۲۵ قاضی درخواست تعلیق صادر شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. و خوب است، جزئیات خبر را بگویند. و اینکه چگونه فساد آنها در احکام قضائی شان را جبران و تلافی کرده اند. و چه کرده بودند و چگونه تنبیه شدند.

  2. اصل خبر، “برکناری فاسد” خوب است. اما، امیدواریم جدی و صادق و سالم در این کار باشند. و نه اهل تبلیغات و سرکار گذاشتن مردم.
    و خطی و جناحی نباشند. و خود رئیس قوه قضا را هم روزی حسابرسی کنند!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »