عقب نشینی وزارت علوم

غلامی: بندهای مورد اختلاف «شیوه‌نامه انضباطی» به نفع دانشجویان تفسیر شود

زیتون– منصور غلامی٬ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری٬ خواست تا «موارد مورد اختلاف» در «شیوه‌نامه انضباطی» تا زمان اصلاح برخی نواقص، بر اساس روح حاکم بر قانون اساسی و منشور حقوق شهروندی (ابلاغ شده از سوی رییس جمهوری) به نفع دانشجویان تفسیر شود.

تعدادی از فعالان دانشجویی و سیاسی به آئین‌نامه جدید انضباطی دانشجویان اعتراض کرده و آن را باعث «امنیتی شدن» بیشتر فضای دانشگاه‌ها دانستند.

پایان هفته گذشته اعتراض هایی به شیوه نامه انضباطی سال ۹۸ دانشجویان در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی منتشر شد و معاونت حقوقی ریاست جمهوری از بررسی و اصلاح این شیوه نامه با همکاری تشکل های دانشجویی خبر داد.

همچنین رییس جمهوری در جلسه روز چهارشنبه (هشتم آبان ماه) هیئت دولت به وزرای علوم و بهداشت تاکید کرد که با تشکل های دانشجویی برای حل این مسئله مراودات بیشتری داشته باشند.

پس از اعتراض‌ها به آئین‌نامه انضباطی جدید دانشجویان، معاون حقوقی رییس جمهوری اعلام کرد که این آئین‌نامه را بررسی و موارد مغایر در آن با قوانین و منشور حقوق شهروندی را اصلاح خواهد کرد.

منصور غلامی امروز (شنبه) به ایرنا گفت: «هدف تدوین کنندگان این شیوه‌نامه بهبود روند رسیدگی به پرونده‌های انضباطی در دانشگاه‌ها و حفاظت از حقوق قانونی دانشجویان است و مسئولان دانشگاه‌ها باید در روند رسیدگی به پرونده های انضباطی نهایت دقت را در حفاظت از حقوق دانشجویان به کار بندند.»

او در پاسخ به سوالی در مورد انتقادات و اعتراض‌های متعدد به این شیوه‌نامه جدید٬ مدعی شد: «وزارت علوم از همه انتقادات حتی تندترین آنها استقبال می‌کند. به طور طبیعی ممکن است این شیوه‌نامه نقاط ضعفی هم داشته باشد که باید با بهره‌مندی از نظر کارشناسان، دانشجویان و در گفت‌وگویی انتقادی که میراث نهاد دانشگاه است، مرتفع شود.»

او در ادامه مدعی شد: «هر چند تعداد دانشجویانی که درگیر مسائل انضباطی می شوند بسیار اندک است اما وزارت علوم در نظر دارد در هفته‌های آینده جلساتی را با کارشناسان امور حقوقی، انضباطی و نمایندگانی از دانشجویان منتقد شیوه‌نامه برای شناسایی و مرتفع کردن ایرادات آن برگزار کند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

عقب نشینی وزارت علوم

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »