پناهیان: اعتراض قانونی یعنی انتقاد از دولت در عین حمایت از نظام مثل تجمع دوشنبه

زیتون– علیرضا پناهیان، روحانی و فعال سیاسی اصول‌گرا در برنامۀ تلویزیونی «پروندۀ ویژه» در شبکۀ سوم سیما به این پرسش پاسخ داد که «مردم چگونه می‌توانند انتقاد خود به حاکمیت را ابراز کنند بی آن‌که متهم به اغتشاش و آشوب شوند و دشمنان از اعتراض آنان، سوء استفاده نکنند.»

او گفت: «با حمایت از کُلّیّت نظام می‌توانند از دولت انتقاد کنند و این همان کاری است که مردم تهران در تجمع “امنیت و اقتدار” در روز دوشنبه چهارم آذر انجام دادند.»

به گزارش عصر ایران عنوان این برنامه که چهارشنبه شب (۶ آذر) از شبکۀ سوم سیما پخش شد «بررسی تحولات اخیر کشور» بود و هر چند تصور می‌شد صدا وسیما قصد دارد برابر وظایف محوله به اقناع افکار عمومی دربارۀ مصرف انرژی و قیمت بنزین یا تقبیح تخریب ها بپردازد اما عملاً نوک پیکان انتقادات متوجه دولت بود.

علیرضا پناهیان، بارها از واژۀ «سیاسیون» در مقابل «متخصصین» استفاده کرد و هر چند با ذکر نام و مشخصا به روحانی نتاخت اما روشن بود که مراد او از سیاسیون، دولت و اعتدال‌گرایان است.

او البته از رییس مجلس شورای اسلامی به صراحت انتقاد کرد که «چرا نظرات کارشناسی نمایندگان را در جلسۀ شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا منعکس نکرده و نیز انتقاد کرد که چرا به نظرات رییس قوۀ قضاییه توجه نشده است.»

پناهیان همچنین دو انتقاد را متوجه نمایندگان حامی دولت در مجلس دانست و گفت: اول به این خاطر که در حالی که حامی دولت اند و به اعتبار نزدیکی به دولت به مجلس شورای اسلامی راه یافته اند اما به خاطر انتخابات پیش رو به دنبال طرح دو فوریتی برای متوقف کردن مصوبه افزایش قیمت بنزین بودند.

این اظهارات در حالی از صدا و سیمای «ملی» پخش شد که ده سال پیش استاد پناهیان٬ مصباح یزدی٬ گفته بود:« وقتی رییس جمهوری از جانب رهبری نصب و تایید می شود به عامل او تبدیل شده و از این پرتو نور بر او نیز تابیده می شود. وقتی ریاست جمهوری حکم ولی فقیه را دریافت کرد اطاعت از او نیز چون اطاعت از خداست.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. از این پناهیان، باید به خدا پناه برد.

    ارض عالمها ملجم و جاهلها مکرم، علی ع
    سرزمینی که آگاهان و اندیشمندان، در آن، دهان بسته اند، و نادانان و جاهلان میدان دار بوده و بر صدر می نشینند و گرامی داشته میشوند.
    خدایا کمک!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »