اظهار بی اطلاعی ظریف از دستگیری بهمن دارالشفایی

ابراز نگراني ديويد كامرون از بازداشت اتباع ايراني-انگليسي در ايران

زیتون- محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران که به لندن سفر کرده با دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا دیدار کرده است.

در این دیدار آقای کامرون در این دیدار در مورد سرنوشت شماری از اتباع ایرانی-بریتانیایی که در ایران زندانی هستند، ابراز نگرانی کرده است.

160204164301_s_640x360_reuters_nocredit
بی بی سی نوشته است نخست‌وزیر بریتانیا خواهان پیشرفت سریع در مورد پرونده این افراد شده است.
ازجمله،  روز گذشته ( چهارشنبه) بهمن دارالشفایی، مترجم و روزنامه‌نگار ایرانی-بریتانیایی در تهران بازداشت شد. هنوز اطلاعات چندانی در مورد این که او از سوی کدام نهاد و به چه دلیلی بازداشت شده، وجود ندارد. بازداشت این روزنامه نگار در ایرانی-بریتانیایی در حالی صورت می‌گیرد که دوماه پیش تعدادی از روزنامه‌نگاران ایرانی تحت پروژه‌ای به نام نفوذ بازداشت شده‌اند. با توجه به عدم اعلام اتهامات بهمن دارالشفایی، این گمان می‌رود که بازداشت او نیز تحت همین پروژه صورت گرفته باشد.
خبرگزاری رویترز می‌گوید جواد ظریف در لندن در پاسخ به سئوالی در مورد بازداشت آقای دارالشفایی گفته است که در این مورد اطلاعی ندارد. او گفته است پس از ورود به بریتانیا از این موضوع خبردار شده و نمی‌داند که چه اتفاقی افتاده است. وزیر امورخارجه ایران همچنین گفت است که قوه قضائیه ایران مستقل است.

هرچند گفته وزیر امور خارجه ایران در خصوص استقلال قوا صحیح است، اما وی پیشتر نیز از سوی مقامات یا روزنامه‌نگاران خارجی مورد پرسش در خصوص سرنوشت روزنامه‌نگاران و فعالان سیاسی قرار گرفته بود. یکی از جنجالی ترین پاسخ‌های وزیرامور خارجه ایران به این پرسش این بود که در ایران هیچ کس به جرم روزنامه‌نگاری در زندان نیست. پاسخی که در همان مقطع واکنش های منفی بسیاری را برانگیخت.
سفر ظریف به بریتانیا اولین سفر یک مقام بلندپایه ایران به بریتانیا از سال ۲۰۰۴ به این سو است. گفتگوی کامرون و ظریف در حاشیه نشست سوریه در لندن، صورت گرفت.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »