? همکاری شهرداری با نهادهای امنیتی برای شناسایی معترضان آبان ماه

سند همکاری حناچی با طائب

زیتون– منبعی مطلع از شهرداری تهران به «زیتون» خبر داده که شهرداری در شناسایی و سرکوب معترضان با سازمان اطلاعات سپاه همکاری می‌کند.

بر اساس این گزارش شهرداری تهران اطلاعات به دست آمده از سیستم‌های هوشمند نظارتی و رصد ترافیک را در اختیار سازمان اطلاعات سپاه قرار داده است.

به گفته این منبع مطلع پیروز حناچی، شهردار جدید تهران، ۵ماه پس از انتخابش به عنوان شهردار «اصلاح طلب» تهران به درخواست محرمانه معاونت سازمان اطلاعات سپاه (با امضایی از طرف حسین طائب رئیس این سازمان) برای همکاری پاسخ مثبت داده است.

شهردار تهران به محسن پورسیدآقایی معاون حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری دستور همکاری با این نهاد اطلاعاتی- نظامی را داده است.

در این نامه حسین عظیمی به عنوان رابط اطلاعات سپاه با شهرداری در این همکاری معرفی شده است.

این در حالی است که استفاده از اطلاعات شهروندان بدون رضایت آنها حتی در موارد خاص امنیتی هم منوط به اجازه موردی از دادگاه است و در نامه همکاری بین این شهرداری تهران و سازمان اطلاعات سپاه به وجود چنین مجوزی اشاره نشده است.

پیشتر حسن روحانی٬ رییس جمهوری٬ معترضان را تهدید کرده بود که کشف هویت ایشان از طریق دوربین‌های کنترل شهری ممکن است.

پس از اعلام افزایش قیمت بنزین در روز جمعه ۲۴ آبان، ده‌ها شهر ایران شاهد اعتراضات گسترده بود.

اعتراض‌های اخیر به گفته مقام‌های دولتی، در بیش از ۵۰۰ نقطه کشور، در ۲۷ استان، رخ داد و تنها شهر تهران شاهد بروز اعتراضات در ۱۰۰ نقطه از شهر بود.

«زیتون» پیشتر اعلام کرده بود که بر اساس اخباری که از یک مقام امنیتی دریافت کرده تعداد کشته شدگان پنج روز اول اعتراضات اخیر ایران افزون بر ۲۷۰ تن است. از این تعداد کشته شدن ۱۴۳ نفر روز گذشته به تایید سازمان عفو بین الملل نیز رسیده است. وبسایت کلمه، نزدیک به میرحسین موسوی، نیز شمار کشته‌ها را تا ۳۶۶ عنوان کرده است.

سازمان عفو بین‌الملل در گزارش اخیر خود از کشته شدن دست‌کم ۲۰۸ نفر در جریان اعتراضات اخیر خبر داده است.

اما تنها نام و نشان تعداد اندکی مشخص شده است.

هفته گذشته حسین نقوی حسینی٬ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس٬ اعلام کرد که در اعتراضات اخیر بیش از «هفت هزار نفر» بازداشت شده اند.

اما بر اساس برآوردهای فعلی در این اعتراض‌ها حداقل ۳۶۶ نفر کشته و بیش از هشت هزار نفر بازداشت‌ شده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

3 پاسخ

  1. مسئله این است که کار از این حرفها گذشته است! آقای مثلا رئیس جمهور کرارا” تکرار کرده من به تلویزیون گفته ام، اعترافات اینها نشان بدهند و… در شهری که من زندگی میکنم متاسفانه مردم جهت اعتراض به خیابان نیآمدند لیکن اگر می آمدند بطور یقین من هم درآن شرکت میکرد ! واگر آقای رئیس جمهور امنیتی ما که عنوان میکرد من حقوقدان هستم و نه سرهنگ! و خود نهادهای امنیتی واقعیت بیچارگی وبدبختی های گوناگون مردم را درک نکرده اند که گویا حداقل آقای رئیس جمهور درک نکرده! وای بر امنیت ما با این نیروهای امنیتی…!
    بهتر است آقایان مسؤلین خوب این موضوع را بدانند خیلی ازمردم کشورمان بدانجا رسیده اند که میروند خیابان که کشته شوند تا بیـش ازاین شرمنــده خانواده خود نشوند!
    وخیلی هستند که از مسولیــن التماس میکنند با یک تیـــر به زندگی نکبت بارشان که مرتب با دست خالی به خانه برمیگردند و شرمنده خانواده شان هستند پایان دهند…

  2. در شرایطی که بیش از نصف جهان به اضافه اکثر ایرانیان جزو دشمنان نظام محسوب میشوند کلیه نهاد‌ها چه دولتی و چه غیر دولتی، باید امنیتی باشند

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان قدیمی که سابقه جنگ و خدمت در رده بالای سپاه را

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده مردم از انقلابی که

ادامه »

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد.

ادامه »