دبیرخانه شورای عالی امنیت: اشتباه استراتژیک آمریکا

زیتون– ساعتی پیش بیانیه شورای عالی امنیت ملی٬ با ریاست آیت‌الله خامنه‌ای٬ منتشر شد.

این بیانیه‌ای که با لحنی آرام‌تر از آنکه افکار عمومی انتظار داشت٬ صادر شد٬ کشتن فرمانده سپاه قدس را «اشتباه استراتژیک» خواند.

در این بیانیه قاسم سلیمانی «سردار رشید اسلام، فرمانده غیور نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ،سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی، حامل نشان عالی ذوالفقار» خوانده شده و  تاکید شده است که مرگ قاسم سلیمانی «خدشه‌ای در حرکت نیروهای مسلح و توانمندی‌های دفاعی کشور پیش آمد که اکنون و با شهادت حاج قاسم سلیمانی پدیداید؟»

شورای عالی امینت در ادامه این بیانیه نوشته است: «آمریکا بداند که حمله جنایتکارانه بر علیه سردار سلیمانی، بزرگترین خطای راهبردی آن کشور در منطقه غرب آسیا بوده و آمریکا از تبعات این اشتباه محاسباتی به آسانی رهایی نخواهد یافت.»

در ادامه این بیانیه که توسط دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی منتشر شده٬ آمده است: «همانگونه که مقام معظم رهبری در پیام خود فرمودند انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون پاک سردار سلیمانی آغشته کردند. این جنایتکاران با انتقام سخت منتقمین خون سردار سلیمانی در زمان و مکان مناسب روبرو خواهند شد.»

قاسم سلیمانی٬ فرمانده سپاه قدس٬‌ ابو مهدی المهندس، معاون رهبر حشد الشعبی و محمدرضا الجابری، مدیر روابط عمومی این گروه در ساعات ابتدایی امروز (جمعه) کشته شدند.

این افراد در جریان یک حمله هوایی در فرودگاه بغداد به کاروان خودرو حامل فرماندهان سپاه قدس و حشد الشعبی کشته شدند. پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا هم ضمن تایید این خبر تصریح کرده است که دستور این حمله هوایی را دونالد ترامپ، رئیس جمهوری و فرمانده کل قوای این کشور صادر کرده بوده است.

در گزارش‌های اولیه علاوه بر خبر مربوط به حمله راکتی به منطقه بارگیری فرودگاه بغداد از پرواز هلی‌کوپترهای آمریکایی بر فراز این منطقه سخن به میان آمده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. آیا می توان با طرح این بیانیه بر خطای محاسباتی اطلاعاتی خود و حضور در کانون بحران پس از حمله به سفارت با توجه به عواقب حمله به سفارت در لیبی سرپوش گذاشت؟

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »