بهانه‌ی جدید حکومت ایران برای برخورد با منتقدان و مخالفان

زیتون– پیکر قاسم سلیمانی هنوز دفن نشده است که «نام و عنوان او» تبدیل به دلیلی جدیدی برای سرکوب مخالفان شده است.

اولین هزینه را مدیر مسئول خبرآنلاین پرداخت. روز شنبه این هفته مدیر مسئول خبرآنلاین به دلیل «توهین» به سردار سلیمانی احضار شد. خبرآنلاین در یک خبر در خصوص تاثیر مرگ قاسم سلیمانی بر بازارهای اقتصادی از واژه «شهید» برای او استفاده نکرده بود.

ساعتی پس از انتشار این خبر قوه قضائیه طی اطلاعیه خبر داد که «در پی انتشار مطلبی توهین‌آمیز در رابطه با سردار شهید سپهبد حاج  قاسم سلیمانی توسط  خبرآنلاین که انتقادات زیادی از سوی افکار عمومی و کاربران فضای مجازی به همراه داشت، مدیر مسئول این رسانه احضار و تحت تعقیب قضایی قرار گرفت.»

آتش توپخانه روزنامه کیهان

روزنامه کیهان روز گذشته در مقاله‌ای در رابطه با کشته شدن قاسم سلیمانی نوشته بود: «اما در داخل کسانی که متوهّمانه تصور می‌کردند زمان گفتمان است نه موشک! و می‌توانند با دیپلماسی و مذاکره و برجام سایه جنگ را از سر کشور دور کنند، اولا باید با ریختن خون این شهید عزیز به خود بیایند که دیگر جای هیچ‌گونه دیپلماسی با آمریکا وجود ندارد و از امروز به بعد هر مقام و مسئولی که بخواهد از آمادگی برای مذاکره با آمریکا تحت هر عنوانی سخن بگوید، از نظر ملت ایران نه تنها حماقت بلکه خیانت آشکار به خون شهید سلیمانی و منافع ملی کشور و ملت‌های منطقه تلقی می‌شود و مستوجب محاکمه و مجازات خواهد بود. ثانیا کسانی که بدون هیچ استدلال منطقی هر از گاهی دم از ضرورت تصویب CFT و پالرمو می‌زنند بدانند آمریکایی‌ها خیلی تلاش‌کردند که با تصویب این لوایح در داخل ایران، بتوانند شهید حاج قاسم سلیمانی را به اتهام ‌تروریستی حذف کنند، ولی به‌دلیل اینکه تصویب کامل قوانین استعماریFATF محقق نشد، نتوانستند صبر کنند و نهایتا با موشک‌های‌شان ناجوانمردانه سردار سلیمانیِ عزیز را از سر راه خود برداشتند. لذا ملت انتظار دارد دولت در اسرع وقت این لوایح را پس بگیرد و مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز برای همیشه این لوایح را از دستور کار خود خارج کند و به بایگانی بسپارد.»

این روزنامه امروز نیز نوشت که باید #انتقام_سخت را از «خفه کردن حنجره‌های اجاره‌ای ترامپ و نتانیاهو در داخل ایران» شروع کرد.

توصیه روزنامه کیهان پیش از پایان روز به اجرا در آمد.

عصر امروز (دوشنبه) دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهرضا خبر از دستگیری چهار نفر به جرم «توهین علیه مقدسات» شد.

به گفته اودر طی چندروزگذشته برخی افراد در فضای مجازی اقدام به توهین به «مقام شهید سردار سلیمانی» کرده و موجب ناراحتی بیشتر مردم داغدار شدند که چهارنفر از این افراد دستگیر شدند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهرضا در این رابطه توضیح داد: «انتشار مطالب توهین آمیز به شخصیت شهدای جامعه مشمول عنوان های مجرمانه فعالیت تبلیغی علیه نظام و به لحاظ مقدس بودن جایگاه شهید حسب مورد توهین به مقدسات تلقی شده و به بازداشت و مجازات ختم می شود.»

در همین رابطه منابع دانشجویی نیز خبر دادند که در دانشگاه  علامه سه نفر از دانشجویانی که در اینستاگرام استوری یا پست انتقادی و ناهمسو با تفسیر حکومت در خصوص قاسم سلیمانی گذاشته بودند به دلیل «توهین به سردار» به کمیته انضباطی احضار شده‌اند.

بر اساس این شواهد نظام جمهوری «انتقام سخت» را از داخل آغاز کرده‌اند.

قاسم سلیمانی٬ فرمانده سپاه قدس٬‌ ابو مهدی المهندس، معاون رهبر حشد الشعبی و محمدرضا الجابری، مدیر روابط عمومی این گروه در ساعات ابتدایی روز جمعه کشته شدند.

این افراد در جریان یک حمله هوایی در فرودگاه بغداد به کاروان خودرو حامل فرماندهان سپاه قدس و حشد الشعبی کشته شدند. پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا هم ضمن تایید این خبر تصریح کرده است که دستور این حمله هوایی را دونالد ترامپ، رئیس جمهوری و فرمانده کل قوای این کشور صادر کرده بوده است.

پس از آن بود که مقامات جمهوری اسلامی بر انتقام تاکید کردند.

آیت‌الله خامنه‌ای٬ رهبر جمهوری اسلامی٬ مهمترین پیام سیاسی را پس از کشته شدن قاسم سلیمانی صادر کرد. آیت‌الله خامنه‌ای در ساعات اولیه روز جمعه پیام تسلیتی فرستاد و گفت که :«انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند.»

پس از او دیگر شخصیت‌های سیاسی و نظامی٬ یکی پس از دیگری «شهادت» قاسم سلیمانی را «تبریک و تسلیت» گفتند و  وعده «انتقام» دادند؛ اما در موقعیتی مقتضی. حسن روحانی٬ رییس جمهوری٬ در پیام تسلیتش نوشت: «بی‌تردید انتقام این جنایت هولناک را ملت بزرگ ایران و دیگر ملت‌های آزاده منطقه، از آمریکای جنایتکار خواهند گرفت.»

سخنگوی دولت٬ علی ربیعی٬ نیز در این رابطه توییت کرد: «قاسم سال‌ها به دنبال شهادت بود اما پاسخ سخت، دور نیست.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

3 پاسخ

  1. اگر الان از زیتون بپرسم که چرا دیدگاه مرا منتشر نمیکند همین کامنت مرا منتشر خواهد کرد تا نشان دهد که به ازادی عقیده اعتقاد دارند و دلیلش هم انتشار همین کامنت! اما هیچوقت کامنت اصلی را منتشر نمیکند! باید بگویم که عین هزار و یک عیبی که در دستگاه حکومتی میبینیم در خود ما وجود دارد اما بسیاری از جمله خود شما کور خود هستیم و بینای مردم” دستتان به اب نمیرسد وگرنه شناگران قابلی هستید! برای یکبار هم که شده یک توضیح کوچولو بدهید که عیب کامنت من چه است و اگر منتشر هم نکردید مهم نیست. انرا برای یکبار منتشر کنید و قضاوت خوب و بد یا مضر بودن انرا به مردم بسپارید ” اگر ریگی به کفشتان نیست!

  2. با تاکتیک یا استراتزی (نه جنگ میکنیم و نه مذاکره ) چهل ساله که بین زمین و هوا معلق مانده ایم” این راهکار محیر العقول نیم جنگ و نیم صلح بدین معنیست که تکلیف مردم را نبایستی روشن کرد” مبارزه با امریکا نه با هدف پیروزی بر امریکا بلکه این حقه ایست بمنظور اداره جامعه ایران با در پوست گردو گذاشتن دست و پای مردم برای در قدرت نگه داشتن حکومتی که لیاقت و توانائی و سواد و علم مملکتداری ندارد و از سوئی عاشق قدرت است” عاشق پولند” عاشق جاه و مقام اند! دل کندن از قدرت بعد از مزه کردن قدرت زیر دندانشان تقریبا غیر ممکن است ” اینها چون از صنف اخوند و ملایند و به قدرت رسیده اند از تنها مهارتی که دارند که همان روضه خوانی و تعزیه راه انداختن است استفاده کرده و هر از گاهی چیزی را بهانه تعزیه میکنند و برای مدتی فقط روز را شب میکنند و همین قدر که مردم گرسنگیشان در سایه ترس از جنگ یادشان برود یعنی جامعه را اداره کرده اند! پی بردن به ماهیت رند و در عین حال درنده خوی امریکا برای سایر مردم جهان واضح و اشکار است و همه کشورها جزخود مردم امریکا و دوستان صمیمی امریکا مخالف این امرند اما اخوندها خود را پرچمدار مبارزه با امریکا جا زده اند و گوئی تنها انان هستند که این خصیصه زشت امریکا را کشف کرده اند و غیرتشان به واکنش وادارشان کرده! مثلا هیچوقت از کشورهائی مثل ویتنام یا کوبا یا زاپن که اسلحه دست گرفتند و با امریکا مبارزه کردند نام نمیبرند و یا اگر احیانا چیزی از ان مبارزگان بگویند به منظور تخطئه مبارزات انان است به این دلیل که مبارزات انان در راه خدا نبوده و به همین خاطر شکست خورده اند! غافل از اینکه وقتی دین خودشان را ابزار سیاسی میکنند اگر روزی متحمل شکست شوند ان چیزی که بیش از همه لطمه خواهد دید خود دین است که اینها بظاهر خود را مقید صد در صد ان نشان میدهند! این درست مثل این است که شما بچه کوچکت بغلت باشد و با کسی هم دعوایت بشود وشما بچه را بلند کنید و بسر حریفت بکوبی! اصلا کسیکه امکانات و ثروت مملکتی را در راهی جز راه مرتفع گرداند حوائج مردم ان مملکت خرج کند از هر دزد بیشرمی کثیفتر است! بعضی ها هم هر وقت میخواند حرف عاقلانه بزنند میگویند اول بگذارید تکلیف مان را با امریکا روشن کنیم بعد به مشکلات داخلی بپردازیم که این دقیقا همان منظور مورد نظر حاکمیت است و بخاطر همین عقیده است که مردم را به صلابه کشیده اند!

  3. در بهانه گیری و بهانه جوئی، حکومت و ضد حکومتیان دست کمی از هم ندارند. اپوزیسیون از پوزیسیون تقلید میکند و بیلعکس!
    هر چه بیرحمانه تر و با بدگوئی و سوء ظن برخورد کردن، گوئی شجاع تر و حق طلب تر و صادق تر و فداکار تر!!
    تا کی چنین افراط و تفریط را ادامه دهیم؟ ای ایرانیان ایراندوست و با شعور؟
    لابد تا وقتی مغولان عصر مدرن، حمله کنند و چیزی از ما باقی نگذارند، تازه از خواب خرگوشی بیدار شویم؟؟ ایران را، عراق را، افغانستان را، سوریه را، لبنان را، یمن را، خاور میانه را میخواهند در آشوب و گردباد بیندازند و نابود کنند.
    با جهل خود کمک به اجنبی که از قاره دیگری برای فشردن گلو و چاپیدن مردم منطقه ما آمده اند و با بن سلمان همراهند، نکنید.
    اول اجانب دزد نفت را از منطقه دور کنید، بعد با هم دعوا یا آشتی کنیم!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »