پروژه جذب حداکثری دانشجویان در بسیج

زیتون: رئیس سازمان بسیج دانشجویی از دور تازه «توسعه جذب حداکثری دانشجویان در بسیج» خبر داد. محمدجواد نیک‌روش، از مدیران فرهنگ‌سازی نواحی بسیج دانشجویی خواست تا نسبت به ایجاد شبکه دانشجویی تولید و توزیع محصولات فرهنگ‌ساز از جمله تولیدات رسانه‌ای و جریان سازی فرهنگ اسلامی-ایرانی در محیط دانشگاه‌ها اقدامات موثری انجام دهند.

به گزارش سازمان بسیج دانشجویی، او که در نشست مدیران فرهنگ‌سازی سازمان بسیج دانشجویی به منظور هماهنگی برگزاری اردوهای راهیان نور دانشجویی سخن می‌گفت با اشاره به تغییر معاون فرهنگ‌سازی این سازمان، از شروع دور جدید فرهنگ‌سازی در سازمان بسیج دانشجویی خبر داد که منجر به کادرسازی برای انقلاب اسلامی خواهد شد.

بنابر این گزارش، هدف‌گذاری اعزام دانشجویان به مناطق عملیاتی دفاع مقدس در غرب و جنوب کشور به تعداد ۷۰ هزار نفر از اقدامات معاونت فرهنگ‌سازی سازمان بسیج دانشجویی تا پایان سال ۹۸ است و تشکیل ستادهای استانی راهیان نور دانشجویی، ایجاد هماهنگی با دانشگاه‌ها و دفاتر بسیج دانشجویی در دانشگاه‌ها از جمله وظایف مدیران فرهنگ‌سازی نواحی بسیج دانشجویی خواهد بود.

در این نشست که در مرکز آموزشی تخصصی سیدالشهداء آبعلی برگزار شد رئیس سازمان بسیج دانشجویی با تاکید بر «حاکم سازی فرهنگ بسیجی در دانشگاه» گفت: سیاستگذاری، برنامه ریزی و راهبری جهت تعمیق و ترویج گفتمان و فرهنگ انقلاب اسلامی با تأکید بر ارزش‌های محوری جهاد و مقاومت و فرهنگ بسیجی در محیط دانشگاه و آحاد دانشجویان جزئی از وظایف معاونت و مدیران فرهنگ‌سازی بسیج دانشجویی است.

نیک‌روش افزود: بهره‌گیری از زبان گویای هنر و ابزار موثر رسانه در جهت توسعه گفتمان و فرهنگ انقلاب اسلامی در محیط دانشگاه و آحاد دانشجویان از الزامات عصر جدید است که به همراه ارتقا ضریب بهره‌برداری از فناوری‌های نرم انقلاب اسلامی جهت گفتمان سازی و فرهنگ‌سازی با تاکید بر کاروان‌های راهیان نور و هیئت‌های مذهبی در اولویت‌های حوزه فرهنگ‌سازی سازمان بسیج دانشجویی قرار خواهد گرفت.

حکم ۵سال زندان مرضیه امیری در اجرای احکام 

پرونده مرضیه امیری، دانشجوی کارشناسی ارشد رفاه اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران  که در روز کارگر سال ۱۳۹۸ بازداشت شده بود ، برای اجرای حکم ۵ سال حبس تعزیری به اجرای احکام فرستاده شد‌.

امیر رئیسیان، وکیل مرضیه امیری با اعلام این خبر گفت: پرونده اصلی هفت‌تپه و سایر پرونده‌های اقماری چون پرونده خانم امیری و خانم رنگریز که در تجمع روز جهانی کارگر بازداشت‌شده بودند، در مرحله تجدیدنظرخواهی پیوند خورد و بررسی شد. ما در انتظار برگزاری دادگاه تجدیدنظر بودیم اما بنا به آنچه گفته می‌شود استجازه از رهبری، دادگاه تجدیدنظر تشکیل جلسه نداد و حکم صادر شد. درحالی‌که ماده ۴۵۰  قانون آیین دادرسی کیفری الزام می‌کند در محکومیت‌هایی که برای آنها حبس در نظر گرفته‌شده است، دادگاه تجدیدنظر برگزار شود، که این امر رعایت نشد و دادگاه تجدیدنظر برگزار نشد و حکم صادر شد.

به گزارش ایرناپلاس، این وکیل دادگستری که وکالت ساناز الهیاری و امیرحسین محمدی‌فر را نیز بر عهده دارد افزود: به دلیل ایراداتی که در رسیدگی آنها وجود داشت، رئیس قوه دستور توجه ویژه به این پرونده را دادند، ما انتظار داشتیم در رسیدگی به این پرونده دقت بیشتری شود و حداقل شاهد برگزاری دادگاه تجدیدنظر باشیم که متأسفانه محقق نشد.

او درباره اعتراض به دیوان عالی برای بررسی مجدد این پرونده‌ها و لغو احکام صادره در پرونده هفت‌تپه گفت: حتماً به دیوان اعتراض خواهیم کرد. تنها راه ممکن در شرایط کنونی و با توجه به شروط موجود در ماده ۴۷۴، این است که با توجه به ادله‌ای که در اختیار داریم، از دیوان درخواست اعاده دادرسی کنیم تا پرونده در شعبه هم‌عرض رسیدگی شود. هرچند پرونده خانم‌ها رنگریز و امیری به هفت‌تپه مرتبط دانسته شده، اما آنها از بازداشتیان روز کارگر هستند. این تجمع نیز آرام بوده و شرکت در آن هم مثل اعتصابات هفت‌تپه مصداق اجتماع و تبانی نیست؛ بعلاوه، ازآنجایی‌که درباره یکی دیگر از بازداشتیان همین تجمع روز کارگر احراز شده که مرتکب اجتماع و تبانی نشده است. ازاین‌رو با توجه به صدور احکام متعارض، دیوان باید به درخواست ما توجه کند و رسیدگی مجدد را با حساسیت بیشتری انجام دهد.  

پرونده مرضیه امیری، دانشجوی کارشناسی ارشد رفاه اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران  که در روز کارگر سال ۱۳۹۸ بازداشت شده بود ، برای اجرای حکم ۵ سال حبس تعزیری به اجرای احکام فرستاده شد‌.

در ارتباط با این پرونده، عاطفه رنگریز، مرضیه امیری و ندا ناجی، اردیبهشت‌ماه سال جاری در تجمع روز جهانی کارگر بازداشت شدند. امیری و رنگریز با حکم دادگاه تجدیدنظر به پنج سال حبس قطعی به اتهام اجتماع و تبانی، تبلیغ علیه نظام و اخلال در نظم عمومی محکوم شدند. ناجی نیز به اتهام توهین به مأموران دولتی و اجتماع و تبانی مجموعاً  به ۵ سال و نیم حبس در دادگاه بدوی محکوم‌شده و همچنان در بازداشت موقت به سر می‌برد. متهمان پرونده اعتراضات هفت‌تپه نیز توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست قاضی احمد زرگر هرکدام به ۵ سال حبس قطعی محکوم‌شده‌اند.  

تعلیق و تبعید امیرحسین زارع و بازداشت معین زارعیان 

زیتون باخبر شده است که امیرحسین زارع، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه کشاورزی ساری با دریافت حکم دو ترم تعلیق، به دانشگاهی دیگر تبعید شده است.

در خبری دیگر معین زارعیان، دانشجوی جامعه‌شناسی دانشگاه تهران و عضو شورای صنفی خوابگاه‌های این دانشگاه، هفته گذشته جلوی درب دانشکده علوم اجتماعی توسط ماموران لباس شخصی بازداشت شده است.

Recent Posts

به همه ی اشکال خشونت علیه زنان پایان دهید

در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

ابلاغ «قانون حجاب و عفاف» دستور سرکوب کل جامعه است

بیانیه‌ی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور

۱۴ آذر ۱۴۰۳

آرزوزدگی در تحلیل سیاست خارجی

رسانه‌های گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

سلوک انحصاری، سلوک همه‌گانی

نقدی بر کتاب «روایت سروش از سهراب »

۱۴ آذر ۱۴۰۳

مروری بر زندگی سیاسی طاهر احمدزاده

زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…

۰۹ آذر ۱۴۰۳