Categories: خبرها

واکنش کرباسچی به ادعای حداد عادل

زیتون- دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران در واکنش به ادعای اخیر حداد عادل در باره دخالت دولت در انتخابات و همچنین هشدار آیت‌الله موحدی کرمانی در این مورد پرسید:«خود این آقایان در مرحله اول در صحنه رقابت بودند و در این مورد هیچ صحبتی نکردند. نمی‌دانم الان چگونه احساس می‌کنند دولت قصد دخالت در انتخابات را دارد؟»
غلامحسین کرباسچی در ادامه افزود: «همان کسانی که دور اول را برگزار کردند مسئول برگزاری این دور نیز هستند. یعنی نه معاون وزیر کشور عوض شده است و نه خود وزیر تا آقایان احساس کنند دولت قصد دخالت در انتخابات را دارد».
این فعال سیاسی نزدیک به اصلاح طلبان افزود: «اگر هم دخالتی صورت گرفته باشد باید به مراجع ذی صلاح و شورای نگهبان شکایت کنند و به نظر می‌رسد این مصاحبه‌ها بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و دوستان می‌خواهند کار سیاسی کنند و بر روی مردم و رای آنها تاثیر بگذارند».
او در ادامه گفتگویش با عصر ایران گفت: «این آقایان در سال‌های اخیر همیشه بر این مسئله تاکید می‌کردند که باید قانون رعایت شود و اگر در انتخابات تخلفی صورت گرفت باید به مراجع قانونی مراجعه کرد. بنا بر این می توان گفت بحث تخلف مطرح نیست و اهداف دیگری در پشت این سخنان نهفته است.» کرباسچی بر این اساس تصریح کرد: «متهم کردن دولت به دخالت در انتخابات غیر عادی است».
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران با اشاره به ادعای پیروزی اصول‌گرایان در دور اول انتخابات از سوی حداد عادل نیز گفت:« این حرف‌ها تبلیغاتی است و باید گفت جوجه را آخر پاییز می‌شمارند و هر چند بیان این حرف‌ها در  فضای رقابت‌های انتخاباتی هیچ ایرادی ندارد اما به یاد داریم روزی همین آقایان دیگران را ملامت می‌کردند که چرا ادعای پیروزی می‌کنید در حالی که  هنوز نتایج قطعی انتخابات مشخص نشده است.»
این کنش‌ گر سیاسی درباره اهمیت دور دوم انتخابات برای جریان‌های سیاسی خاطر نشان کرد:« فضای انتخابات در مرحله دوم مانند مرحله اول، به دلایل مختلف داغ نیست اما این انتخابات مانند بازی فینالی است که برنده نهایی را مشخص می‌کند.»
وی ادامه داد:« با توجه به تبلیغاتی که دوستان رقیب انجام می‌دهند مانند حرف‌های که آقای حداد زدند و یا رسانه‌هایی مانند کیهان مطرح می‌کنند، دور دوم انتخابات برای جریان اصلاحات و اعتدال بسیار مهم است و رای مردم مشخص می‌کند که برندگان نهایی و اکثریت با چه کسی خواهد بود.»

Recent Posts

بی‌پرده با کوچک‌زاده‌ها

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

سکولاریسم فرمایشی

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

مسعود پزشکیان و کلینیک ترک بی‌حجابی

کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

چرا «برنامه‌های» حاکمیت ولایی ناکارآمدند؟

ناترازی‌های گوناگون، به‌ویژه در زمینه‌هایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…

۲۸ آبان ۱۴۰۳

مناظره‌ای برای بن‌بست؛ در حاشیه مناظره سروش و علیدوست

۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظره‌ای بین علیدوست و سروش…

۲۴ آبان ۱۴۰۳

غربِ اروپایی و غربِ آمریکایی

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…

۲۳ آبان ۱۴۰۳