تهدید به انتشار اسناد دخالت دولت در انتخابات

زیتون- غلامعلی حداد عادل، سخنگوی شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان در ایران که پیشتر بعضی از مسئولان دولتی را به دخالت در انتخابات متهم کرده بود، امروز تهدید کرد که مستنداتی را که در این رابطه در اختیار دارد، و آن ها را منتشر خواهد کرد.

 او امروز در گفتگو با ایلنا خبر از  ارائه بخشی از این مستندات به دولت داد. سخنگوی ائتلاف اصولگرایان پیش از این گفته بود که بعضی مقام‌های دولتی، «مسئولان استانی را تشویق می‌کنند که امکانات استان را در اختیار نامزدهای خاص بگذارند.»

حداد عادل می‌گوید که در دور اول انتخابات هم «نمونه‌های پنهان و آشکار از دخالت‌های مقامات دولتی» وجود داشته، اما به گفته او این «دخالت‌ها در دور دوم صریح‌تر» شده است.

تا پیش از این، اصولگرایان، معترضان به انتخابات ۸۸ متهم به عدم رعایت قواعد انتخابات می کردند. با وجود شواهد کافی برای تقلب و تخلف سازمان یافته در انتخابات سال ۸۸، این طیف سیاسی در ایران، با شاهد مثال اوردن از انتخابات سال ۹۲ و مخصوصا انتخابات مجلس و مجلس خبرگان سال ۹۴، پذیرش شکستشان را نمونه عملی رعایت دموکراسی می دانستند. اما در حالی که هنوز کمتر از دوماه از برگذاری انتخابات مجلس می گذرد که حداد عادل، سخنگوی شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان، مدعی تقلب در انتخابات یا حداقل تخلف سازمان یافته و دولتی در آن شد.

کرباسچی امروز در مصاحبه ای با عصر ایران در جواب این ادعا پرسید:«خود این آقایان در مرحله اول در صحنه رقابت بودند و در این مورد هیچ صحبتی نکردند. نمی‌دانم الان چگونه احساس می‌کنند دولت قصد دخالت در انتخابات را دارد؟»

حال حدادعادل تهدید به افشار اسنادی کرده است که به ضعم او تایید کننده دخالت دولت است. او که در انتخابات مجلس ششم با کمک شورای نگهبان و پس از ابطال صندوق های رای تهرانی ها به جای علیرضا رجایی به مجلس رفته بود، در سه مجلس بعدی نیز به لطف قهر مردم توانست به یک کرسی در مجلس دست پیدا کند؛ گویی برای اولین بار است که طعم حضور مردم پای صندوق های رای و عدم اقبال عمومی را می چشد. از همین رو تصمیم گرفته به جای «رعایت قوانین بازی» زیر میز آن بزند.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »